AFLĂ: Cătălin Moroșanu are probleme în căsnicie. De unde pornesc discuțiile cu soția lui

,
catalin morosanu sotie
Cătălin Moroșanu și Georgiana, soția acestuia [Sursa foto: Instagram]

Cătălin Moroșanu a vorbit deschis despre relația cu soția lui. Cum se înțeleg cei doi și ce s-a întâmplat la scurt timp după ce a devenit celebru?


In articol:

Cătălin Moroșanu și soția lui se cunosc încă de pe vremea când erau doar niște adolescenți, au crescut împreună și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă celebrul sportiv și fost concurent de la Survivor România 2021 nu s-a ferit să vorbească

și despre problemele din relația sa. Ce dezvăluiri a făcut Cătălin Moroșanu?

De la ce pornesc problemele în căsnicia lui Cătălin Moroșanu. Fostul concurent de la Survivor România a făcut dezvăluiri despre soția lui, Georgiana Moroșanu 

Cătălin Moroșanu a afirmat în repetate rânduri că își iubește enorm soția și că au o familie frumoasă, dar acum, fostul concurent de la Survivor România 2021 a recunoscut că mai sunt și momente în care apar tensiuni și certuri. Cătălin Moroșanu nu s-a ferit să spună că el și Georgiana, soția lui, au trecut prin foarte multe momente grele de-a lungul timpului, majoritatea conflictelor având la bază deplasările sportivului în țară.

Cătălin Moroșanu, fostul concurent de la Survivor România 2021, recunoaște că multă vreme a pus cariera pe primul loc și că nu a petrecut foarte mult timp alături de soția și fiica lui, Natalis, motiv pentru care acum este hotărât să se dedice familiei. 

„Au fost momente grele. Când am ajuns celebru, eram plecat foarte mult timp de acasă. Suntem un cuplu normal și am depășit episoadele mai dificile comunicând foarte bine, ne-am spus ce aveam de spus, ne-am acceptat așa cum suntem.

Pornesc mereu de la faptul că petrecem foarte puțin timp împreună, că nu mergem în vacanțe mai des, că nu stau cu Natalis mai mult.

Dar cariera mea s-a clădit la București, nu la Iași, și viața mea se împarte între cele două orașe. Dar mă înțelege și mă susține. Georgiana are afacerea ei, o clinică stomatologică, în Iași, eu vin des la București, dar reușim să găsim un echilibru.”, a povestit Cătălin Moroșanu pentru viva.ro.

catalin morosanu varsta
Cătălin Moroșanu, dezvăluiri din viața de familie[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce semnificație are brățara pe care Cătălin Moroșanu i-a lăsat-o Elenei Marin? Faimoasa a făcut dezvăluirea emoționantă: „Este o brățară...”

Cine este Cătălin Moroșanu și de ce a fost eliminat de la Survivor România 2021?

Cătălin Moroșanu este un pugilist român profesionist la categoria grea și fost jucător de rugby. Sportivul este din Cotnari, Iași și și-a început cariera în K1 în anul 2007, iar ulterior a participat la competiții de Local Kombat, SUPERKOMBAT și  K-1. În vârstă de 36 de ani, Cătălin Moroșanu este un nume important în sportul românesc, de-a lungul carierei reușind să obțină rezultate spectaculoase, mai ales în meciurile în care a avut adversari puternici și cunoscuți în întreaga lume.

De-a lungul timpului, Cătălin Moroșanu a participat la mai multe emisiuni de televiziune, una dintre ele fiind Survivor România 2021. Sportivul a făcut parte din echipa Faimoșilor și a petrecut mai multe luni în Republica Dominicană, departe de civilizație, în condiții grele. Chiar dacă a reușit să facă față tuturor provocărilor și și-a depășit limitele, în cele din urmă, Cătălin Moroșanu a fost eliminat din competiție în urma unei accidentări grave la genunchi. 

catalin morosanu survivor romania
Cătălin Moroșanu, fost concurent la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cătălin Moroșanu a spus tot ce s-a întâmplat între el și Zanni la Survivor România 2021: „Am îmbătrânit trei ani de nervi. M-am prefăcut că...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ce i-a spus Starlin lui Cătălin Moroșanu după ce Faimosul a fost eliminat de la Survivor România 2021? Cuvintele la care nu se aștepta nimeni: „Această rivalitate...”

Fostul șef de Cabinet al lui Donald Trump rupe rândurile: va vorbi în fața Congresului

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cătălin Moroșanu, decizie radicală după ce s-a întors de la Survivor România 2021: „Mă gândesc să...” Ce i-a cerut soției după ce a revenit în țară?

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri despre relația cu soția lui: „Eu am război dur acasă...” Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi? Fostul concurent de la Survivor România a dezvăluit...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies