Ce semnificație are brățara pe care Cătălin Moroșanu i-a lăsat-o Elenei Marin? Faimoasa a făcut dezvăluirea emoționantă: „Este o brățară...”

,
Brățara pe care Elena Marin a primit-o din partea lui Cătălin Moroșanu
Brățara pe care Elena Marin a primit-o din partea lui Cătălin Moroșanu[Sursa foto: Captură KANAL D]

În momentul în care a părăsit competiția, Cătălin Moroșanu i-a oferit Elenei Marin o brățară, iar acum, Faimoasa a dezvăluit ce semnificație avea aceasta pentru fostul concurent de la Survivor România 2021.


In articol:

Elena Marin și Cătălin Moroșanu au legat o frumoasă prietenie la Survivor România 2021. Cei doi s-au susținut reciproc în cele 3 luni pe care le-au petrecut în Republica Dominicană, motiv pentru care Elena suferă foarte mult după eliminarea Faimosului din competiție. Ce a dezvăluit despre brățara pe care i-a lăsat-o Cătălin Moroșanu?

Elena Marin a dezvăluit de ce i-a lăsat Cătălin Moroșanu brățara lui

Eliminarea lui Cătălin Moroșanu din competiția Survivor România 2021 a reprezentat o adevărată lovitură pentru Elena Marin.  Faimosul era concurentul pe umărul căruia a plâns de fiecare dată și care i-a oferit un sfat, astfel că în acest moment, Elena Marin se simte mai singură ca niciodată.

În momentul în care și-a luat rămas bun de la Elena Marin, Cătălin Moroșanu i-a oferit acesteia brățara lui și dacă mulți nu au luat în seamă acest gest, Faimoasa a dezvăluit de ce brățara primită de la Cătălin Moroșanu este atât de importantă pentru ea.

„Mi-a dat această brățărică a lui. Înseamnă enorm pentru mine pentru că este o brățară de suflet pentru el. Era brățara lui norocoasă, cum o numea. Era brățara lui și el își făcea în fiecare dimineață și în fiecare seară de când am venit în competiție, nu a trecut o zi în care să nu își facă rugăciunea cu această brățărică.

Mi-a dat această brățară, mi-a zis să am încredere în mine, să lupt până la capăt, iar pentru asta sper să îl fac mândru de mine și să câștig Survivor România.”, a spus Elena Marin, concurenta de la Survivor România 2021.

Citeste si: Morosanu a dat cartile pe fata! Care dintre colegii sai de echipa l-au suparat cel mai tare? "Adevarata lupta o duci pe insula, in camp, nu pe traseu!"

Darul pe care Faimoasa l-a primit din partea lui Cătălin Moroșanu este unul de suflet, iar Elena Marin a mărturisit că gestul pe care fostul

concurent de la Survivor România 2021 l-a făcut pentru ea a însemnat enorm. Mai mult, Elena Marin a dezvăluit că îi poartă un respect deosebit lui Cătălin Moroșanu și că vestea eliminării lui din competiție a dărâmat-o, însă este conștientă de faptul că Faimosul nu ar mai fi putut continua lupta, având în vedere că s-a accidentat grav, iar orice intrare pe traseu i-ar fi pus și mai mult sănătatea în pericol.

Citeste si: Ce a apărut pe contul de instagram al lui Jador după ce Moroșanu a fost eliminat de la Survivor România 2021: „Îmi pare rău că a plecat Moroșanu, însă...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Scandal de proportii pe traseu la Survivor Romania 2021 intre o Faimoasa si o Razboinica:"Daca te iau de cozile alea si te duc in padure..."

Calinic Argeșeanul, DEZLĂNȚUIT după declarațiile lui ÎPS Teodosie: 'Femeia, înger pe pământ! Nu ne este îngăduit s-o considerăm obiect de batjocură'

Planta care îți oferă liniște și confort. Are efect antiinflamator, dar și antiseptic. Este benefică chiar și pentru piele

Ce i-au spus Sebastian Chitosca si Zanni lui Catalin Morosanu dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania 2021

Prima declaratie a lui Catalin Morosanu dupa ce a fost eliminat la Survivor Romania 2021. Ce a aparut pe pagina lui de socializare?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies