Afaceri facute SCRUM! Doua incendii DEVASTATOARE in Maramures au distrus o fabrica de mezeluri si un depozit de cherestea VIDEO

Pompierii s-au luptat cu doua incendii devastatoare in Maramures. Aseara o fabrica de mezeluri a fost cuprinsa de flacari, iar in aceasta dimineata o hala in care se aflau tone de cherestea a luat foc.

Era aproape de lasarea serii cand un incendiu a izbucnit la fabrica de mezeluri bio. Nu a durat mult si flacarile s-au extins si la una din casele invecinate.

In momentul izbucnirii incendiului mai multi angajati se aflau in incinta fabricii, la munca. Unul dintre ei a vazut flacarile si a dat imediat alarma.

Proprietarul fabricii era plecat sa incheie cateva contracte la Bucuresti cand a primit teribila veste. Pagubele se ridica la cateva miliarde de lei. Din fericire nimeni nu a fost ranit.

Dupa numai cateva ore, pompierii au fost din nou alertati. Un incendiu puternic a izbucnit la o hala plina cu cherestea din Baia Mare.

Flacarile uriase si sirenele autospecialelor i-au speriat pe locuitorii din apropierea halei. Pompierii incearca acum sa stabileasca cauza incendiului. Focul a distrus intreaga cladire. Pagubele sunt imense insa hala de o mie de metri patrati era asigurata.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate