Adrian Despot a dezvăluit cum se înțelege cu Tudor Chirilă! „Cred că între noi este un respect colegial” Iată ce a spus artistul despre colegul lui de breaslă

Author: Ana Filip
Actualizat: 04 iun 2023, 23:16

Adrian Despot, invitat la 40 de intrebari 

Sursa: Captură KANAL D

Adrian Despot, mărturisiri neașteptate despre relația lui cu Tudor Chirilă! „Suntem totuși două temperamente diferite” Iată ce declarații uluitoare a făcut artistul despre colegul lui de breaslă.

Adrian Despot face parte din categoria celor mai apreciați și admirați muzicieni și producători muzicali din țară noastră. Acesta a absolvit Universitatea Națională de Muzică din București, Secția de Pedagogie și ulterior a studiat și SAE Institute (School of Audio Engineering) din Köln, Germania. Adrian Despot a debutat în anul 1996 în lumea muzicii românești prin intermediul unei emisiuni celebre la acea vreme și a devenit rapid un cântăreț apreciat datorită talentului său desăvârșit.

În prezent, Adrian Despot este solistul formației de muzică rock “Vița de Vie”, trupa care în anul 1999 a înregistrat un succes fabulos, cu albumul “Fenomental”, iar de atunci au urmat nenumărate albume care au fost primite cu brațele deschise de milioane de fani în întreaga țară și peste hotare.

Citește și: „Lucrurile sunt din ce în ce mai urâte”. Ce îi întoarce „stomacul pe dos” lui Adrian Despot, chiar și după atâția ani

Adrian Despot, despre momentul viral de acum 15 ani. Motivul pentru care s-a enervat teribil

Invitat în platoul emisiunii “40 de întrebări”, Adrian Despot a făcut mărturisiri de senzație atât din culisele carierei sale, cât și despre cele mai frumoase, dar și cele mai grele perioade din viața personală.

Citește și: Adrian Despot are o relație de peste 20 de ani cu soția sa. Iată care este secretul lor

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Întrebat dacă l-a invidiat vreodată pe Tudor Chirilă, de-a lungul a peste două decenii de carieră, Adrian Despot a dezvăluit că nu s-a întâmplat niciodată să îl invidieze pe colegul lui de breaslă și că între ei a existat și va fi mereu respect.

„Nu cred! Cred că între noi este un respect din asta colegial! Deși și el este solist vocal al trupei Vama și motor al formației, suntem totuși două temperamente diferite! Dar apropo de întrebarea anterioară și confuzii, e amuzant... Săptămâna trecută am cântat la Iași, ei au coborât primii din avion, au fost confundați de oamenii care trebuiau să facă transferul! S-au suit în dubă: «Viță de vie, da? Haideți! Nu, nu, noi suntem Vama! Ne pare rău, va rog să coborâți! Vită de via, haideți!»

Adrian Despot biografie: Drumul de la „Școala Vedetelor” la o carieră de succes cu trupa Vița de Vie

Cred că eu și Tudor suntem două personalități remarcate din întreaga generație a noastră de trupe și de soliști vocali, nu pentru că suntem noi atât de extraordinari, ci pentru că din păcate nu sunt ceilalți mai buni! Nu știu dacă are sens! Dar mi-aș dori să fie mai mulți Adriani și Tudori în industria noastră!”, a spus Adrian Despot.

Citește și: Adrian Despot biografie: Drumul de la „Școala Vedetelor” la o carieră de succes cu trupa Vița de Vie

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!