Adrian Cristea, Bursucu’: “Sunt uimit de acest miracol al vietii!” Duminica, de la ora 20:00, incepe un nou sezon “Roata Norocului”

Author: D.I.

Mai mult, carismaticul prezentator subliniaza ca dintotdeauna a stiut cum va fi el ca tata, dar nu se astepta sa descopere ca poate fi atat de rabdator.

Adrian Cristea, Bursucu', asa cum este cunoscut publicului din Romania, este un om cu adevarat implinit. Are o cariera de succes, este indragit de public si se declara cel mai fericit tata din lume. Anais, fiica lui, in varsta de 11 luni, este persoana in jurul careia graviteaza cele mai intense sentimente si trairi ale indragitului prezentator cu atat mai mult cu cat, dupa declaratiile mandrului tatic, cea mica ii seamana la caracter, fiind extrem de comunicativa.

"Cele 11 luni care au trecut, de cand s-a nascut Anais, au fost ca un miracol al vietii. Am constatat ca noi, oamenii, suntem cei mai neajutorati din lume. Animalele se nasc si devin independente intr-un timp foarte scurt. Noi la 11 luni nu avem puterea sa spunem ce, daca ne doare. Sunt uimit de acest miracol al vietii, mi se pare incredibil, miraculos", povesteste

cu emotie Bursucu, care mai adauga ca mereu a indragit copiii si, de cand se stie, si-a dorit sa fie tata.

Mai mult, carismaticul prezentator subliniaza ca dintotdeauna a stiut cum va fi el ca tata, dar nu se astepta sa descopere ca poate fi atat de rabdator.

"Cand eram tanar si lucram cu copiii imi spuneam ca voi fi dur, atunci cand va fi vorba de al meu.

Iubesc copiii si eram convins ca voi face lucrurile intr-un anumit fel. Lucrurile stau la fel si acum, doar ca Anais este cea care face ce vrea din mine", marturiseste Bursucu’.

Din aceasta duminica, Bursucu’ va putea fi revazut la carma indragitului quizz show "Roata Norocului", alaturi de Ana-Maria Barnoschi, intr-un nou sezon care va avea foarte multe surprize, atat pentru concurenti, invitati speciali cat si pentru telespectatori.

Horoscop weekend 19-20 noiembrie 2022. Cea mai ambițioasă zodie la final de săptămână. Acești nativi vor face tot ce și-au propus

"Avem premii mai mari si mai multe, dar cel mai mult imi doresc ca in acest sezon sa dau autoturismul!", spune prezentatorul.

Nu ratati duminica, 16 Iunie, un nou sezon al emisiunii "Roata Norocului", incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies