Kanal D, premii pentru ”Vulturii de noapte”, „FanArena” si site-ul kfetele.ro

,

Emisiunile difuzate de Kanal D „FanArena” si „Vulturii de noapte”, precum si site-ul kfetele.ro, una dintre proprietatile online ale statiei, au fost premiate la evenimentul Health, Beauty & Lifestyle Awards. 

Victor Slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita au urcat pe scena pentru a ridica premiul  pentru Cel mai original late night show, „ Vulturii de noapte ”, si au oferit celor prezenti in sala un moment memorabil, plin de umor, in stilul care i-a consacrat.

FanArena ” a primit premiul pentru Cel mai bun  show dedicat unei comunitati de fani. 

Emisiunea, prezentata de Lili Sandu si dedicata fanilor „Exatlon”, a ajuns un reper pentru o categorie uriasa de public, pasionata de ceea ce se intampla la „Exatlon”, dar si de sport in general. 

Citeste si: Surpriza estivala! La Kanal D se da startul noilor sezoane “Roata Norocului”, “Se striga darul!” si “Ochii din umbra”! 

Kfetele.ro, una dintre proprietatile online ale Kanal D, a primit Premiul pentru   Cel mai bun site de lifestyle feminin Kfetele.ro este o sursa permanenta de inspiratie pentru femeia moderna, dinamica, mereu aflata in cautare de informatii utile de fashion, beauty, life & style in general.

Site-ul este dezvoltat intr-un format interactiv, accesibil si prietenos si a devenit una dintre cele mai interesante si ofertante publicatii online pentru si despre femeia activa a zilelor noastre.   

 

Citește-ne pe
Citește și:

Surpriza estivala! La Kanal D se da startul noilor sezoane “Roata Norocului”, “Se striga darul!” si “Ochii din umbra”! 

Ion Cristoiu DESCIFREAZĂ tainele întâlnirii dintre Putin și Biden: A vrut să îl SEDUCĂ

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Superexclusivitate kanald.ro! Costin Gheorghe, PRIMELE declaraţii despre divorţul secret de soţia lui! E incredibil ce s-a întâmplat la notariat! VIDEO!

Papa in Romania 2019. Mesajul Papei Francisc, înainte de vizita în România

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies