Kanal D, premii pentru ”Vulturii de noapte”, „FanArena” si site-ul kfetele.ro

,

Emisiunile difuzate de Kanal D „FanArena” si „Vulturii de noapte”, precum si site-ul kfetele.ro, una dintre proprietatile online ale statiei, au fost premiate la evenimentul Health, Beauty & Lifestyle Awards. 

Victor Slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita au urcat pe scena pentru a ridica premiul  pentru Cel mai original late night show, „Vulturii de noapte”, si au oferit celor prezenti in sala un moment memorabil, plin de umor, in stilul care i-a consacrat.

FanArena” a primit premiul pentru Cel mai bun  show dedicat unei comunitati de fani. 

Emisiunea, prezentata de Lili Sandu si dedicata fanilor „Exatlon”, a ajuns un reper pentru o categorie uriasa de public, pasionata de ceea ce se intampla la „Exatlon”, dar si de sport in general. 

Citeste si: Surpriza estivala! La Kanal D se da startul noilor sezoane “Roata Norocului”, “Se striga darul!” si “Ochii din umbra”! 

Kfetele.ro, una dintre proprietatile online ale Kanal D, a primit Premiul pentru  Cel mai bun site de lifestyle femininKfetele.ro este o sursa permanenta de inspiratie pentru femeia moderna, dinamica, mereu aflata in cautare de informatii utile de fashion, beauty, life & style in general.

Site-ul este dezvoltat intr-un format interactiv, accesibil si prietenos si a devenit una dintre cele mai interesante si ofertante publicatii online pentru si despre femeia activa a zilelor noastre.   

 

Citește și:

Surpriza estivala! La Kanal D se da startul noilor sezoane “Roata Norocului”, “Se striga darul!” si “Ochii din umbra”! 

Charlie Hebdo toarnă gaz pe foc în relațiile franco-turce: Președintele Erdogan va fi ironizat pe prima pagină a publicației

Superexclusivitate kanald.ro! Costin Gheorghe, PRIMELE declaraţii despre divorţul secret de soţia lui! E incredibil ce s-a întâmplat la notariat! VIDEO!

Papa in Romania 2019. Mesajul Papei Francisc, înainte de vizita în România

Mint autoritățile cu privire la pandemie? Marian Vanghelie dă cărțile pe față: "Îi sperie pe români la televizor! O să ne îmbolnăvim cu toții!"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies