Kanal D, premii pentru ”Vulturii de noapte”, „FanArena” si site-ul kfetele.ro

Author: O.P.
Foto(5)

Emisiunile difuzate de Kanal D „FanArena” si „Vulturii de noapte”, precum si site-ul kfetele.ro, una dintre proprietatile online ale statiei, au fost premiate la evenimentul Health, Beauty & Lifestyle Awards. 

Victor Slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita au urcat pe scena pentru a ridica premiul  pentru Cel mai original late night show, „ Vulturii de noapte ”, si au oferit celor prezenti in sala un moment memorabil, plin de umor, in stilul care i-a consacrat.

FanArena ” a primit premiul pentru Cel mai bun  show dedicat unei comunitati de fani. 

Emisiunea, prezentata de Lili Sandu si dedicata fanilor „Exatlon”, a ajuns un reper pentru o categorie uriasa de public, pasionata de ceea ce se intampla la „Exatlon”, dar si de sport in general. 

Citeste si: Surpriza estivala! La Kanal D se da startul noilor sezoane “Roata Norocului”, “Se striga darul!” si “Ochii din umbra”! 

Kfetele.ro, una dintre proprietatile online ale Kanal D, a primit Premiul pentru   Cel mai bun site de lifestyle feminin Kfetele.ro

este o sursa permanenta de inspiratie pentru femeia moderna, dinamica, mereu aflata in cautare de informatii utile de fashion, beauty, life & style in general.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Site-ul este dezvoltat intr-un format interactiv, accesibil si prietenos si a devenit una dintre cele mai interesante si ofertante publicatii online pentru si despre femeia activa a zilelor noastre.