Superexclusivitate kanald.ro! Costin Gheorghe, PRIMELE declaraţii despre divorţul secret de soţia lui! E incredibil ce s-a întâmplat la notariat! VIDEO!

,

Costin Gheorghe, PRIMELE declaraţii despre divorţul de soţia lui! E incredibil ce s-a întâmplat la notariat!


In articol:

Costin Gheorghe de la Exatlon a fost unul dintre cei mai iubiţi concurenţi ai emisiunii fenomen din Republica Dominicană. Fotbalistul de la "Faimoşii" s-a remarcat ca un adevărat lider al echipei şi a reuşit să ajungă până în semifinalele show-ului difuzat de Kanal D.

Citeste si: Marea Finala „Exatlon” va fi difuzata pe 9 iunie, de la ora 20:00, la Kanal D

Parcursul sportivului s-a încheiat admirabil, în urmă cu câteva zile, iar fanii lui i-au dat mesaje superbe, pe măsura evoluţiei favoritului lor.

 

Ei bine, chiar dacă familia lui este de mulţi ani în centrul atenţiei, tânărul care a împlinit 30 de ani chiar la debutul celui de-al treilea sezon al Exatlon-ului, a reuşit să-şi ţină viaţa personală departe de ochii curioşilor.

Costin a divorţat în urmă cu un an şi jumătate de fosta lui soţie, Adriana, dar numai prietenii şi rudele au ştiut de această ruptură. Este de apreciat însă că, deşi mariajul lor nu a funcţionat, cei doi au rămas în relaţii bune de dragul fetiţei lor adorabile, Ema.

Costin Gheorghe, PRIMELE declaraţii despre divorţul de soţia lui! "Una dintre angajatele notariatului a fost sigură că nu ne vom întoarce să semnăm actele" 

Micuţa în vârstă de patru ani şi jumătate este pur şi simplu adorabilă, plină de energie, mereu veselă şi dornică să danseze.

Citeste si: EXATLON. Mario Fresh s-a intors acasa, in Romania: „Costin Gheorghe a fost mentorul meu si cel care m-a tinut in Exatlon atat de mult!”

În exclusivitate pentru kanald.ro, Costin Gheorghe de la Exatlon a vorbit, prima oară, despre divorţul de soţia lui, dar şi despre relaţia pe care o are în prezent cu frumoasa brunetă care locuieşte la Cluj.

"Vreau să-i mulţumesc fostei mele soţii cu care am o relaţie foarte frumoasă de dragul Emei. Adriana îi oferă o educaţie foarte bună şi timp de cinci luni de zile cât am fost eu la Exatlon a avut grijă de ea, i-a vorbit laudativ despre mine şi asta m-a bucurat foarte mult. Mi-a plăcut tot ce mi-a povestit Ema şi oricum nici nu mă aşteptam la altceva din partea Adrianei. Să vă spun ceva interesant, poate de necrezut pentru unii. Nu am mai vorbit niciodată despre asta. Când am fost la notar să ne despărţim, ne-am prezentat toţi trei de mână: Adriana, eu şi Ema. Una dintre angajatele notariatului a fost sigură că nu ne vom întoarce să semnăm actele de divorţ după 30 de zile, cum e procedura. Căsnicia mea nu a mai funcţionat, nu am mai fost compatibili, dar chiar dacă nu am reuşit în calitate de soţi, vom reuşi cu siguranţă în calitate de părinţi să facem ce e mai bine pentru copilul nostru. Adriana îmi este prietenă, noi ne sunăm zilnic pentru Ema şi întotdeauna o voi ajuta dacă va avea nevoie de mine la fel cum ştiu că va face şi ea dacă eu voi avea nevoie de ajutor", a declarat Costin Gheorghe de la Exatlon pentru kanald.ro

 

Citește și:

Costin Gheorghe nu se da batut! Faimosul a terminat cursa, impotriva adversarului sau, intr-un picior

SUA - Recompensă record, de peste 100 de milioane de dolari, pentru un denunțător

Cel mai important joc al saptamanii: meciul de PROTECTIE! Accidentare incredibila pentru Costin Gheorghe! Cine va PARASI competitia? Vedeti totul ASTAZI, de la 20:00, pe Kanal D

Cine sunt cei sase semifinalisti de la “Exatlon”

EXATLON. Ciprian Maris s-a intors acasa! Faimosul a parasit competitia, cu lacrimi in ochi “<Exatlon> este experienta vietii mele!”


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies