Adio vaccin? Pastila anti-COVID-19 , produsă de Pfizer, va ajunge în curând pe piață

,
pastila anto-covid
Pastila anti-COVID produsa de Pfizer ar fi menita sa previna forme server ale bolii pentru persoanele deja vacciante

Reprezentanții companiei Pfizer au declarat că pastila anti-COVID ar fi disponibilă la sfârșitul anului.


In articol:

Pastila anti-COVID-19, produsă de compania farmaceutică Pfizer, ar putea fi disponibilă până la sfârşitul anului. Boris Johnson, premierul britanic, a adus, de asemenea, lămuriri cu privire la posibila dată la care pastila va fi disponibilă. 

Pastila anti-COVID ar putea ajunge pe piață la finalul anului

Pfizer  va aduce pe piață o pastilă anti-COVID, până la sfârşitul anului. Studiile efectuate până în acest moment în SUA par să aibă un rezultat pozitiv. Conform Aleph News, rolul acestor pastile ar fi, în principal, de a ajuta la prevenirea unei variante severe a bolii, la persoanele pentru care vaccinul nu a fost atât de eficient.

De asemnea, această pastilă ne-ar putea protejarea de noi variante de COVID. În prezent, vaccinurile reprezintă singura modalitate de a stopa răspândirea virusului COVID-19.

Compania Pfizer continuă să efectueze studii pe aproximativ 60 de persoane din Statele Unite şi Belgia, pentru a ajunge la o concluzie relevantă cu privire la eficacitatea pilulelor. Studiile se vor încheia pe 25 mai și, daca vor avea success, anul acesta medicamentul ar deveni disponibil, potrivit Mediafax.

Citeste si: Anunțul momentului! Când începe vaccinarea la medicii de familie și ce ser va fi folosit?

Dorința tuturor este să avem niște medicamente

Geneticianul Mircea Iliescu de la Universitatea Cambridge a discutat, la Antena 3, despre noua pastilă anti-COVID. El a precizat că este importatn să avem medicamente simple pentru a nu lăsa boala să se agraveze.

“Este o dorință, așa cum spunea și premierul britanic, iar el spunea că ar putea fi o pilulă la toamnă.

Se lucrează, dorința noastră, a tuturor este să avem niște pilule, medicamente, simple, pentru ca boala să nu se agraveze. Despre asta vorbea premierul britanic.”, a menționat Mircea Iliescu, genetician la Cambridge.

Medicul a adăugat că poate fi destul de dificil să găsești un medic dispus să ajute la acest demers. 

Citeste si: Oficial! Se dă startul maratonului de vaccinare în Capitală. În perioada 7-9 mai, oamenii se vor putea imuniza fără programare la Sala Palatului și Biblioteca Națională

”Marea Britanie va face niște grupuri de lucru pentru a grăbi aceste studii.

Niște companii farmaceutice cercetează deja substanțe antivirale, dar nu este ceva ușor. Nici pentru gripă nu avem un medicament clar antiviral. Deci nu e ușor să găsești ceva direct, dar se lucrează.

În Marea Britanie există și spray-uri în teste, ce par să oprească agravarea bolii, dar momentan cea mai bună șansă rămâne vaccinarea”, a concluzionat Mircea Iliescu.

Citeste si: Anunțul momentului pentru românii care vor să se vaccineze! Vestea a fost dată în urmă cu puțin timp de noul ministru al Sănătății

 

Citește-ne pe

Citește și:

Anunțul momentului pentru românii care vor să se vaccineze! Vestea a fost dată în urmă cu puțin timp de noul ministru al Sănătății

Next level în industria pompelor funebre - înmormântarea eco: Sicrie din ciuperci

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Bilanț coronavirus 26 aprilie 2021: Numărul de cazuri noi scade! Câte persoane au murit

Traian Băsescu, dezvăluirea momentului! Redeschiderea școlilor va duce la un nou val de îmbolnăviri: ”Cel mai grav lucru este că vom avea decese mai multe”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies