Adil din serialul Doctorul minune a ajuns de urgență la spital, după ce a fost atacat de câini ciobănești! „Nu pot merge" Iată cum se simte acum celebrul actor Reha Ozcan!

,
reha ozcan

Reha Ozcan, un actor complet

[Sursa foto: Instagram Reha Ozcan]

Îndrăgitul actor Reha Ozcan, care a dat viață profesorului Adil din serialul Doctorul minune, a fost atacat de câini și a ajuns de urgență la spital.


In articol:

Reha Ozcan face parte din elită actorilor talentați și apreciați de publicul din Turcia și de peste hotare. Carismaticul actor a devenit unul dintre cei mai valoroși actori de teatru și film datorită talentului său desăvârșit dovedit în numeroase seriale și filme în care a jucat magistral de-a lungul celor trei decenii de activitate profesională.

De curând celebrul actor și-a panicat fanii după ce a anunțat pe contul lui de socializare că a fost atacat de câini ciobănești și a ajuns la spital cu răni grave la un picior.

Adil din serialul Doctorul minune a ajuns de urgență la spital, după ce a fost atacat de câini ciobănești

Publicul din România l-a cunoscut pe talentatul Reha Ozcan încă din anul 2018, când a jucat în serialul Povestea noastră, unde a interpretat rolul unui tată alcoolic, iar apoi actorul a revenit la Kanal D, în producția Doctorul minune, în care a jucat magistral rolul unui medic chirurg.

Reha Ozcan are 56 de ani și continuă să surprindă publicul cu aparițiile sale uluitoare pe micile ecrane în producții de excepție. La scurt timp după încheierea filmărilor pentru serialul Doctorul minune, celebrul actor a fost cooptat într-un alt proiect de amploare, Üç Kız Kardeş, un serial promițător, ale cărui filmări au început în ianuarie anul acesta.

reha ozcan

Reha Ozcan, in serialul Doctorul minune

[Sursa foto: Instagram Reha Ozcan]

Citeste si: Ea este cea mai iubită și importantă femeie din viața celebrului Reha Ozcan, actorul care a dat viață profesorului Adil în serialul Doctorul minune! Iată cum au fost surprinși!

De curând îndrăgitul actor a anunțat pe contul lui de socializare că a trecut prin momente de panică după ce a fost atacat de câini ciobănești, pe când se află într-un turneu în Burdur, acolo unde urmă să se țînă muzicalul „Bir Garip Orhan Veli”. După accidentul suferit de actor spectacolul a fost amânat pentru luna viitoare, pentru că acesta să își revină complet. Celebrul Reha Ozcan a povestit că se plimbă pe lângă o turmă de oi în clipă în care a fost atacat de câțiva câini ciobănești. În urmă atacului suferit, actorul a fost rănit grav la picior și a ajuns de urgență la spital, unde în prezent se simte mai bine și va mai rămâne câteva zile pentru a se recupera complet.

reha ozcan

Reha Ozcan, alaturi de sotia lui

[Sursa foto: Instagram Reha Ozcan]

„Din păcate, când am plecat într-un tur la Burdur, am încercat să trecem pe lângă o turmă de oi! E vină noastră, câinii sunt nu de vină! Câinii ciobănesti ne-au atacat pentru a proteja turmă! În timp ce fugeam, piciorul meu a fost rănit și acolo s-a întâmplat ceva traumatizant. De aceea nu pot merge", a spus celebrul actor, potrivit gecce.com.tr

reha ozcan

Reha Ozcan, pe patul de spital

[Sursa foto: Instagram Reha Ozcan]

Citeste si: Actorii din serialul Doctorul minune, nostalgici după filmările realizate împreună pentru producția fenomen! Iată cum și-au luat rămas bun indragitii protagoniști!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Imaginea care i-a făcut să exclame până şi pe inspectorii RAR: „E păcat să pui şurub unde poţi lega cu sârmă, adică funie“

Selvi si medicul Adil din serialul Doctorul minune, buni prieteni sau iubiti, dincolo de platourile de filmare? Iata cum au fost surprinsi!

Suntem zmei în online: Aproape jumătate din vânzările online din Europa de Est sunt făcute de români

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Doctorul minune: Care sunt vârstele reale ale actorilor din distribuția serialului dincolo de scenariu! Diferențele sunt incredibile!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies