Adda trece prin clipe grele, după ce fiul ei a fost internat de urgență în spital. Micuțul Alexandru se confruntă cu probleme de sănătate: „Am dormit câteva ore pe noapte”

Autor: Silvia Cirstea

Adda împreună cu fiul ei 

Sursa: Facebook/ Captură YouTube

Adda și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a spus prin ce trece în această perioadă. Se pare că fiul cântăreței a fost internat în spital în urmă cu 3 zile!

Adda trece prin clipe grele, după ce fiul ei a fost internat de urgență în spital. Se pare că micuțul Alexandru se confruntă cu probleme de sănătate și mici complicații, motiv pentru care medicii au decis să îl țină sub supraveghere câteva zile. Iată mesajul emoționant pe care artista l-a transmis pe rețelele de socializare în urmă cu puțin timp!

Adda trece prin clipe grele, după ce fiul ei a fost internat de urgență în spital 

Adda este de departe una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. Cu o carieră demnă de succes și o mulțime de proiecte importante, artista se poate declara o femeie împlinită în totalitate pe plan profesional. Mai mult decât atât, vedeta are și un număr impresionant de fani pe rețelele de socializare, acolo unde adesea postează momente importante din viața sa. Așa s-a întâmplat și în urmă cu puțin timp, când a simțit nevoia să își deschidă sufletul și să le povestească urmăritorilor săi prin ce trece în aceste momente.

Ei bine, vedeta a postat o fotografie cu fiul ei în spital și a scris și un mesaj prin care explică ce s-a întâmplat cu micuțul Alexandru.

Se pare că artista a mers în urmă cu trei zile la spital pentru că starea băiețelului nu era tocmai bună. Acolo, medicii i-au făcut mai multe investigații și au decis ca micuțul să rămână sub supraveghere câteva zile. În tot acest timp, personalul medical i-a administrat mai multe perfuzii și tratamente, iar starea lui s-a îmbunătățit în prezent.

Cu toate acestea, artista recunoaște că a trecut prin momente greu de imaginat, mai ales când medicii i-au spus clar că băiatul trebuie să rămână la spital. Se pare că problemele cu care se confruntă Alexandru ar fi de cauză virală. 

„Suntem de 3 zile internați. Acum e bine. O contractura musculara cu mici complicații, cel mai probabil de cauza virala. Dar ne-am speriat tare. Mai ales când ne-au spus ca trebuie sa rămânem.

Tratamente, branula și tot tacâmul. Explicații si incurajări sa fie tare si curajos. Am dormit câteva ore pe noapte. Îl verific daca respira bine, daca e transpirat. Daca e ok branula.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Daca are reacții adverse. Am verificat cu ochii si perfuzia si toate injecțiile, de bule de aer, de mama lu’ Ștefan Cel Mare.

Rugându-le pe asistente sa nu se supere pe mine dar, având si eu mama asistenta, știu câteva chestii. Si uneori, cu cât știi mai multe, cu atât e mai râu. Pentru ca-ți faci filme.”, a scris artista pe rețelele de socializare, în urmă cu puțin timp.

Citește și: „Urma să intrăm în stâlp și eu eram la volan, nu reacționam”. Adda, dezvăluiri înfiorătoare despre boala de care suferă. Medicii i-au pus diagnostice greșite timp de un an și jumătate

Micuțul Alexandru va fi externat în cursul zilei de azi: „Mai mult am plâns eu”

În cadrul aceleiași postări, Adda le-a povestit o întâmplare emoționantă fanilor săi, din ultima seară petrecută la maternitatea unde l-a născut pe fiul ei. Ei bine, artista și-a amintit cât de stresată era la momentul acela când auzea un bebeluș plângând, crezând că este chiar fiul ei. De asemenea, îndrăgita cântăreață le-a mărturisit urmăritorilor din mediul online că micuțul Alexandru nu a plâns foarte mult zilele astea, deși stare lui de sănătate nu a fost tocmai bună. Cu toate acestea, vedeta a recunoscut că cea care a vărsat mai multe lacrimi a fost chiar ea, însă acum este liniștită, având în vedere că micuțul ei va fi externat azi. 

„Mi-am adus aminte de ultima noapte, de la maternitate, când l-am născut. Eram în salon și am auzit că plânge un bebeluș. Și-am zis “ al meu e”. M-am ridicat din pat, și ținându-ma de perete, am mers pana la capătul holului, unde era camera cu bebei. Era

o adevărată simfonie a plânsurilor. Plângeau vreo 20 de bebeluși în același timp. Asistenta dormea pe o băncuță din mijloc. Eu i-am bătut în geam și am întrebat-o dacă plânge și Rizea Alexandru. Si n-am plecat până nu mi-a răspuns. El nu plângea atunci. A plâns foarte puțin si zilele astea. Mai mult am plâns eu azi, când m-am relaxat cât de cât. Mâine mergem acasă! Abia aștept!”, a mai transmis Adda, pe contul ei oficial de Facebook.