„Urma să intrăm în stâlp și eu eram la volan, nu reacționam”. Adda, dezvăluiri înfiorătoare despre boala de care suferă. Medicii i-au pus diagnostice greșite timp de un an și jumătate

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 04 dec 2022, 12:53

„Urma să intrăm în stâlp și eu eram la volan, nu reacționam”. Adda, dezvăluiri înfiorătoare despre boala de care suferă. Medicii i-au pus diagnostice greșite timp de un an și jumătate

Sursa: Instagram

Adda trece, de câțiva ani, prin cea mai delicată perioadă din viața ei. După multe analize că ieșeau bine și după mulți medici care i-au pus diagnosticul greșit, Adda a descoperit boala de care suferă și care i-a pus viața în pericol.

Timp de un an și jumătate, Adda a fost diagnosticată greșit, cu fel de fel de boli, mai puțin cu cea pe care o avea, de fapt.

Din cauza faptului că medicii nu au știu de ce pastile are aceasta nevoie, boala a evoluat, iar artista a trecut, de multe ori, pe lângă moarte.

Adda a trăit un an și jumătate cu o boală diagnosticată greșit

Boala lyme, cu cu care Adda trăiește de mai mulți ani, a fost descoperită după mai multe momente în care viața ei a fost pusă în pericol și după multe momente în care creierul i-a fost afectat de bacteria din corpul ei.

„Este o alergie. În momentul în care am fost diagnosticată cu boala lyme, aveam creierul umflat. Dacă mai stăteam puțin, nu era bine, pentru că, în perioada în care am aflat diagnosticul, scăpam obiecte de mână, aveam probleme în exprimare.

Citește și: Adda, apariție dureroasă pe social media! Artista și-a speriat fanii după ce s-a postat plângând

Aveam câteva secunde când, dacă mă întrebai cum mă cheamă, nu puteam să spun. Îmi spuneau (n.r. oamenii) că sunt nebună. Analizele ieșeau bine, asta era ciudat. Știam că e ceva putred în organismul meu, care mă mânca. Efectiv, mă mânca pe interior”, a povestit Adda.

Soțul artistei a fost mereu lângă ea

Adda a avut norocul de a-l avea mereu pe soțul ei lângă ea.

Acesta a sprijinit-o necondiționat, deși nici el nu știa exact despre ce este vorba, căci analizele și medicii dădeau de înțeles că Adda nu are nimic.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„Mă credea. Însă, bazându-se pe analize și pe părerea specialiștilor, îmi spunea «Poate ești prea stresată, poate ar trebui să te mai liniștești, să te mai relaxezi»”, a mai povestit artista.

Chiar și așa, soțul ei și-a dat seama că problema este cât se poate de serioasă, în momentul în care Adda era să provoace un accident de mașină.

„Anul trecut, de revelion, eram la volan, mergeam acasă la sora lui, el cu Alexandru erau în spate, iar eu am avut un moment de câteva secunde în care am uitat să conduc. În momentul ăla, și-a dat seama și el că nu e normal.

Urma să intrăm în stâlp și eu eram la volan, nu reacționam. După mi-am dat seama că trebuie să virez stânga”, a mai povestit cântăreața.

Unde petreci Valentine's Day? Cele mai importante evenimente care au loc astazi

Citește și: Adda a aflat de ce boală suferă, după ce medicii i-au pus inițial un diagnostic greșit: "A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părţi ale corpului” Artista a anunțat că se retrage din viața publică

Mai mult decât atât, din cauza faptului că știa că medicii nu își pot da seama de ceea ce aceasta are, atunci când a avut pulsul foarte mic, 38, a preferat să stea acasă, crezând că, dacă va fi să moară, să nu o facă în ambulanță, alături de niște oameni care să nu știe cum să o ajute.

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies