Ce s-a întâmplat cu fiica Oanei Roman în miez de noapte. Vedeta a mers de urgență la spital: „Isa acuza dureri...”

Autor: Diana Bostan

Oana Roman alături de fiica ei

Sursa: Instagram: Oana Roman Elisei

Probleme de sănătate pentru fiica Oanei Roman. Vedeta nu a stat pe gânduri și a dus-o pe Isa la spital în miez de noapte!

Nu este un secret faptul că Oana Roman se ocupă singură de fiica ei. Vedeta a dezvăluit în repetate rânduri faptul că Marius Elisei nu se implică în educația ei și nici nu petrece timp cu micuța Isa. Așa s-a întâmplat și de această când Oana Roman a fost nevoită s-o ducă pe micuță la spital.

Probleme de sănătate pentru fiica Oanei Roman

Oana Roman și-a îngrijorat urmăritorii după ce le-a dezvăluit faptul că a ajuns cu fiica ei la spital. Vedeta se afla la o petrecere în familie, moment în care Isa a acuzat dureri de ureche. Pentru a se asigura că nu este nimic grav, Oana Roman și-a dus fiica la spital.

„De la un eveniment și un party în familie am ajuns și la spital o tură.

Isa acuza dureri de ureche”,
a scris Oana Roman, într-o postare făcută pe contul său personal de Instagram, în secțiunea InstaStory.

Citește și: Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă rog la Dumnezeu”. Oana Roman face tot posibilul să o ajute pe micuța Isa

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Vedeta s-a liniștit după ce fiica ei a fost supusă unei examinări medicale. Oana Roman le-a dezvăluit urmăritorilor săi faptul că Isa se simte bine și că nu are otită. Medicul i-a recomandat vedetei să o țină pe Isa sub observație și să-i administreze picături.

„Isa este bine. Pare că nu are otită, ci un fel de rană care dădea dureri. Am primit recomandare să o țin sub observație azi.

Vedem cum evoluează”, a mai spus Oana Roman.

Ce spune Oana Roman despre faptul că Marius Elisei nu este implicat în viața fiicei sale

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în anul 2021, iar de atunci vedeta își crește singură fetiță. Deși și-a dorit ca fostul soț și fiica lor să aibă o relație apropiată, iar acesta să fie implicat în tot ce ține de micuța Isa, lucrurile nu au stat conform planului.

Vedeta a declarat în repetate rânduri că fostul soț nu petrece timp cu Isabela și nici nu contribuie la educația ei.

Citește și: Oana Roman primește semne de la Mioara Roman: „Mama îmi trimite mesaje de dincolo”. Ce i-a transmis mama ei, în Săptămâna Mare

Pe lângă absența tatălui, micuța Isa se confruntă acum și cu pierderea bunicii sale, Mioara Roman.

Întrebată de fani cum face față fiica ei acestei situații, Oana Roman a răspuns sincer. Aceasta susține că pentru un copil ambele situații sunt dureroase și că ea face tot posibilul să compenseze.

„Cred că oricine își poate imagina că este foarte greu. Sfâșietor de greu pentru un copil. Fac tot ce îmi stă în putință ca să compensez, dar nu reușesc 100%”, a scris Oana Roman, în secțiunea InstaStory, în urmă cu ceva timp.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!