Actrita care o interpreteaza pe Zuleyha, declaratii despre cum se se simte in izolare! “Trebuie sa mai avem un pic de rabdare”

Autor: D.I.
Actualizat: 23 apr 2020, 13:12
video Foto(5)

Hilal Altınbilek nu ezita sa posteze fotografii fara make-up si filtre speciale pe retelele sociale, spre bucuria fanilor sai.

Hilal Altınbilek, interpreta personajului principal din serialul “Ma numesc Zuleyha”, difuzat de Kanal D, trece si ea prin experienta izolarii la domiciliu, pe fondul pandemiei, dar mentine legatura stransa cu fanii ei pe retelele sociale. Nu ezita sa posteze fotografii fara make-up si filtre speciale pe retelele sociale, spre bucuria fanilor sai.

Actrița isi petrece aceasta perioada ingrijind florile din gradina sau  bucurandu-se de primavara, asta cand nu se joaca cu Jupiter, catelul sau, un simpatc beagle.

Recent a postat pe pagina sa de instagram o  fotografie, insotita de un text in care povesteste ce simte in acest momente dificile pentru toata lumea.

Postarea a primit sute de mii de aprecieri si mii de comentarii din partea fanilor, din toata lumea, care si-au declarat admiratia si afectiunea pentru tanara actrita. 

Citeste si: Demir ia o decizie radicala, care o va demoraliza pe Zuleyha! Afla ce se va intampla cu micutul Adnan si ce masuri va lua Yilmaz impotriva rivalului sau, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Ozcan Deniz, fosta sotie si micutul Kuzey, protagonistii unui nou proiect, realizat in propria lor casa! Iata cum a transformat celebrul actor, dezavantajul autoizolarii in oportunitate!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

​"Astazi, pentru prima oara m-am plictisit. Trebuie sa mai avem putina  rabdare...",  a spus actrita, incuranjandu-si admiratorii sa respecte  regulile de distantare sociala, pana cand varful pandemiei va trece.

Pe frumoasa actrita o puteti vedea in aceasta seara, incepand cu ora  20.00, intr-un nou episod al serialului "Ma numesc Zuleyha", la Kanal D.

Cum poti sa urmaresti online "Ma numesc Züleyha": pagina de live stream oficial

"Ma numesc Züleyha" este o poveste in care dragostea trebuie sa depaseasca gelozia, tradarea si lupta pentru avere. Cei doi indragostiti, Yilmaz Akkaya si Züleyha, se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea in care traiesc, dincolo de prejudecatile vremii si, mai presus de orice, sunt dispusi sa faca totul pentru dragostea lor.

Serialul "Ma numesc Züleyha" se difuzeaza in fiecare saptamana la Kanal D in zilele de miercuri, joi si vineri, de la ora 20:00.

Episoadele pot fi urmarite si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Gasiti stiri si informatii exclusive despre actorii din serial pe kanald.ro, pe pagina oficiala a emisiunii dar si pe pagina oficiala de Facebook "Imi plac serialele turcesti".

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!