Ozcan Deniz, fosta sotie si micutul Kuzey, protagonistii unui nou proiect, realizat in propria lor casa! Iata cum a transformat celebrul actor, dezavantajul autoizolarii in oportunitate!

Autor: D.I.
Actualizat: 22 apr 2020, 13:29
video Foto(5)

Aflat în izolare de 25 de zile, în contextul măsurilor de protecție împotriva pandemiei de coronavirus, Özcan Deniz scrie povești. Una dintre ele a devenit scenariu.

Astfel, acesta a transformat dezavantajul izolării în oportunitate.

Sub bagheta regizorului Özcan Deniz, joacă cei ce locuiesc în casă. Printre aceștia, se află Kuzey, fiul lui, dar și Feyza Aktan, cea de care a divorțat și care locuiește tot acolo.

Filmul în care va juca și el, include genurile ficțiune, thriller și dramă și va fi filmat cu dotările de acasă!

"Asta se întâmplă când închideți un regizor în casă!" a spus îndrăgitul Özcan Deniz.

Özcan Deniz a transformat dezavantajul izolării cauzate de pandemie în oportunitate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acesta a confirmat știrea potrivit căreia realizează un film, de dramă, ficțiune și tensiune cu cei din casă, inclusiv Feyza Aktan și fiul lor Kuzey.

"Da, e adevărat că realizez un film acasă. Va fi de impact și inedit pentru cinematografia turcă. În clipa când cinematografele se vor deschide, se va întâlni cu dumneavoastră. Așteptați. #dramă, #ficțiune, #tensiune" (Sursa: Timeturk, viatacuaromadecafea.com)

Citeste si: Yilmaz, la un pas de a descoperi adevarul despre Zuleyha si fiul lor! Afla ce turnura vor lua lucrurile pentru eroina serialului, ASTAZI, intr-un nou episod din "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!