Demir ia o decizie radicala, care o va demoraliza pe Zuleyha! Afla ce se va intampla cu micutul Adnan si ce masuri va lua Yilmaz impotriva rivalului sau, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: D.I.
Actualizat: 23 apr 2020, 12:54
Foto(5)

Zuleyha este ingenunchiata de durere, dupa ce Demir ii transmite decizia lui in privinta fiului lor, Adnan.

Citeste si: Ozcan Deniz, fosta sotie si micutul Kuzey, protagonistii unui nou proiect, realizat in propria lor casa! Iata cum a transformat celebrul actor, dezavantajul autoizolarii in oportunitate!

Momente dramatice pentru celebrul actor Orhan Aydın! Fiica lui și-a pierdut viața sub dărâmături, în urma cumplitelor cutremure din Turcia! „Durerea și întristarea mea sunt de nedescris”

Citeste si: Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha", in ipostaze inedite in plina pandemie! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita in curtea casei sale din Istanbul!

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Citeste si: Hunkar din serialul "Ma numesc Zuleyha", transformare uluitoare! Iata cum arata celebra actrita Vahide Percin pe vremea cand avea treizeci de ani si se afla la inceputurile carierei sale ce avea sa straluceasca mai tarziu!