Actrița Annie Wersching, din Star Trek, a murit la vârsta de 45 de ani

Author: Cristina Mocanu

Annie Wersching

Sursa: https://www.facebook.com/AnnieWersching

Cunoscuta actriță Annie Wersching a murit la vârsta de 45 de ani.

Annie Wersching cunoscută pentru rolurile pe care le-a jucat în Star Trek, Picard, Castle, The

Vampire Diaries sau Rookie a murit la vârsta de 45 de ani.

Actrița Annie Wersching a decedat la 45 de ani

Fanii Star Trek, Picard, Castle, The Vampire Diaries sau Rookie, au aflat cu tristețe că una dintre actrițele lor favorite, Annie Wersching, s-a stins la vârsta de 45 de ani. Anunțul a fost făcut de către familia actriței, iar știrea a făcut imediat înconjurul lumii.

Se pare că Annie se confrunta de mai mult timp cu cancer.

Vestea decesului actriței Annie Wersching a fost anunțată pentru prima dată online prin intermediul unei pagini GoFundMe inițiată de prietena și colega actriță Ever Carradine, iar fanii actriței și ai carierei sale sunt în doliu, recunoscând pierderea unei actrițe talentate.

Citește și: Oana Pellea a împlinit 61 de ani. 3 filme celebre în care a jucat îndrăgita actriță

Pagina GoFoundMe a fost creată special pentru a-l sprijini pe soțul actriței Stephen Full, și pe cei trei fii ai lor, Freddie, Ozzie și Archie, a precizat că aceasta a fost diagnosticată cu cancer în vara anului 2020. Carradine a precizat că Annie a vrut să ducă lupta și să se ocupe de problemele sale medicale în privat, astfel încât să poată trăi viața în public în condițiile ei.

Astfel banii strânși vor merge către Stephen care se va ocupa de înmormântarea ei. Astfel că, pe pagina de internet a fost scris următorul mesaj: „Există o gaură în sufletul acestei familii astăzi. Dar ea ne-a lăsat instrumentele necesare pentru a o umple. A găsit minunea în cele mai simple momente. Nu avea nevoie de muzică pentru a dansa. Ne-a învățat să nu așteptăm ca aventura să te găsească.

Este peste tot. Și o vom găsi. În timp ce îi conduceam pe băieții noștri, adevăratele iubiri ale vieții ei, pe aleea și pe strada sinuoasă, ea striga BYE! până când nu ne mai auzea și intram în lume. Încă îl mai pot auzi sunând. La revedere, Buddie al meu.”.

Cine a fost Annie Wersching

Annie Wersching s-a născut pe 28 martie 1977 și a fost o actriță americană cunoscută pentru rolul său din serialul “24”. Annie și-a început cariera cu o rolul din “Star Trek: Enterprise” și a continuat să apară în alte seriale TV precum “Charmed”, “Killer Instinct”, “Supernatural” si “Cold Case”.

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

În perioada martie-noiembrie 2007 a jucat rolul Ameliei Joffe în serialul “General Hospital”. Actrița a jucat rolul agentului FBI Renee Walker în sezoanele 7 și 8 ale serialului “24”.

Citește și: Cum și-a sărbătorit Florin Piersic ziua de naștere. Îndrăgitul actor a împlinit 87 ani

Jon Cassar, regizorul și producătorul filmului „24”, i-a adus un omagiu actriței oferind următoarea declarație:

„Inima mea este frântă în mai multe bucăți decât pot număra Annie a venit în lumea mea cu o inimă deschisă și un zâmbet contagios. Arborând un asemenea talent, mi-a tăiat respirația.

Actrița Annie Wersching, din Star Trek, a murit la vârsta de 45 de ani

Annie a devenit mai mult decât o colegă de muncă, a devenit o adevărată prietenă pentru mine, familia mea și pentru fiecare membru al distribuției și al echipei care a lucrat cu ea.

Le va lipsi cu adevărat, atât lor, cât și fanilor cu care își găsea mereu timp să interacționeze. Annie, îți vom simți lipsa, ți-ai lăsat amprenta și suntem cu toții mai buni pentru asta.”

Sursă: playtech.ro 

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”