Cum și-a sărbătorit Florin Piersic ziua de naștere. Îndrăgitul actor a împlinit 87 ani

Author: Bianca Vidoi

Cum și-a sărbătorit Florin Piersic ziua de naștere

Sursa: Facebook Florin Piersic

Florin Piersic împlinește astăzi frumoasa vârstă de 87 de ani, iar actorul o va petrece în locul ce i-a devenit a doua casă.

Florin Piersic a împlinit astăzi 87

de ani, iar mesajele de la admiratori, personalități celebre și colegi nu au așteptat să apară. Iată cum și-a sărbătorit acesta ziua de naștere.

Citește și: Pe 27 ianuarie Florin Piersic împlinește 87 de ani. 5 filme în care a jucat îndrăgitul actor

Florin Piersic a împlinit 87 de ani pe 27 ianuarie 2023

Florin Piersic împlinește astăzi impresionanta vârstă de 87 de ani, iar acesta își va petrece ziua de naștere la teatrul din Cluj Napoca, unde va juca în spectacolul ,,Străini în noapte”, alături de o dragă colegă de a lui.

Marele actor Florin Piersic s-a născut la data de 27 ianuarie 1936, iar anul acesta își va petrece ziua alături de oamenii ce îl apreciază, în locul ce i-a devenit o

a doua casă, adică scena de teatru. Acesta este al doisprezecelea an în care actorul își petrece ziua de naștere pe scenă, alături de admiratori și colegii de breaslă, perioada în care acesta a fost plecat în Canada a fost singura perioadă în care nu a fost celebrat pe scenă.

Colega ce va fi alături de el pe scenă, la data de 27 ianuarie 2023, este Medeea Marinescu, ce l-a lăudat în nenumărate

rânduri pe actor.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

„Străini în noapte e mai mult decât un titlu adăugat în CV. E o întâlnire, în primul rând, cu un mare actor, care a însemnat enorm pentru mine. Și este un spectacol care a depășit deja granițele unui spectacol obișnuit. Este un spectacol eveniment. Florin e o pasăre rară în lumea asta, e legătura noastră cu tot ce înseamnă victoria teatrului românesc.

Și am avut ocazia, în anii aceștia în care am umblat enorm cu mașina, cu avionul, să aud poveștile lui Florin și întâlnirile lui cu cei mai mari oameni de teatru. Asta e o școală fantastică”, a declarat actrița, potrivit fanatik.ro.

Citește și: ”V-ați dorit vreodată ca Florin Piersic să nu fi fost tatăl dvs.?” Cum s-a produs, de fapt, ruptura dintre Florin Piersic Jr. și tatăl său: ”Mi-am dorit de mai multe ori”

Ce mesaj a primit Florin Piersic de ziua sa de la Dan Negru

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝘿𝘼𝙉 𝙉𝙀𝙂𝙍𝙐 (@negru_dan)

Florin Piersic a primit astăzi nenumărate urări de bine cu ocazia zilei sale, atât de la admiratorii săi și de la colegii săi, cât și de la cunoscute personalități din România. Dan Negru este una dintre acele personalități din țară ce a ajuns să aibă o relație foarte frumoasă cu actorul, iar în această dimineață prezentatorul TV i-a lăsat un mesaj sentimental pe rețelele de socializare.

Cum și-a sărbătorit Florin Piersic ziua de naștere. Îndrăgitul actor a împlinit 87 ani

„Nu știu câți ani împlinește pentru că nu ne-am măsurat «călătoria» în stații. Avem multe povești împreună, dar azi, de ziua lui, mi-am amintit de un sfat pe care mi l-a dat nu demult: când m-am transferat de la o televiziune la alta. Florin a fost unul din primii căruia i-am povestit despre intenția mea. Cred că vreo jumătate de oră i-am vorbit doar eu povestindu-i despre ofertă, despre formate, despre colegii noi și vechi.M-a ascultat și apoi mi-a spus doar atât: «Puștiule, urmează-ți sufletul, doar el știe drumul»”, a povestit acesta pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Boala cu care Florin Piersic Junior trăiește zi de zi! A dezvăluit cele mai dificile momente din viața lui: „Nu ai de unde să știi ce va urma” 

Sursa: Facebook Florin Piersic

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”