”Acel inel nu a venit din inimă” Care este motivul pentru care Alexandra a renunțat să mai poarte inelul de logodnă de la Codruț. Ce spun cei doi despre căsătorie| EXCLUSIV

Author: Madalina Maftei

”Chiar aș vrea să vină să stea cu noi, i-am spus și ei”

Sursa: Instagram

Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei și-au dat o nouă șansă. Cei doi au oferit detalii din culisele relației lor, dar, totodată, au vorbit și despre planurile de viitor pe care le au.

Codruț

și Alexandra au format cel mai controversat cuplu din cadrul emisiunii ”Puterea dragostei”. Relația lor a fost una cu suișuri și coborâșuri, însă, în final, au ajuns la un consens și se înțeleg mai bine, ba mai mult, au planuri mari de viitor.

Ce spun Alexandra și Codruț despre o posibilă căsătorie

Alexandra și Codruț au recunoscut în cadrul emisiunii moderate de Cornelia Ionescu că toate

despărțirile prin care au trecut în ultimii doi ani i-au unit acum și i-au ajutat să se maturizeze.  

Cei doi locuiesc împreună în prezent, însă în ceea ce privește o posibilă căsătorie, Alexandra a spus că nu este pregătită, nici nu poartă vechiul inel de logodnă, fiindcă, ea consideră că îi poartă ghinion. Codruț are însă o cu totul altă părere despre un viitor mariaj.

”Inelul este acasă, într-adevăr, nu îl mai port de o bună bucată de timp pentru că, sinceră să fiu, am simțit că inelul ăla a legat ceva ce nu trebuia. În momentul în care eu nu-l port, suntem bine, dacă eu îl pun acum pe deget, nu mai suntem bine. Ori mi l-a dat cu inimă rea ori nu știu de ce mi l-a dat, că nu mi l-a dat cu inimă bună(...)

Dacă e să fie un moment în care să mă ceară din nou, poate să o facă, dar nu cu același inel. Eu nu mai vreau același inel, consider că poartă ghinion”, a dezvăluit Alexandra despre inelul pe care Codruț i l-a oferit în urmă cu doi ani, la Istanbul.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Codruț este de părere că nu mai vrea să o ceară din nou pe Alexandra în căsătorie, căci a făcut-o deja.

”Important este să vină din inimă, acel inel nu a venit din inimă”, a mai spus Alexandra.

Citește și: Bogdan Mocanu a câștigat meciul RXF! Artistul l-a învins pe Vicenzo Final Boss în doar 30 de secunde

Mesaje de 1 martie. Care sunt cele mai frumoase urări pe care le poți trimite de Mărțișor:

Codruț: “Eu aș vrea ca cea mică să stea cu noi pentru că iubesc copiii și îmi place să mă joc cu ea”

Codruț a dezvăluit că ține foarte mult la fiica Alexandrei și și-ar dori ca micuța să locuiască cu ei.

”Chiar aș vrea să vină să stea cu noi, i-am spus și ei. Eu chiar iubesc foarte mult copiii și Beatrice este o fată foarte liniștită. Cu mine este mult mai dinamică, eu o las să facă absolut ce vrea ea, de multe ori, eu intru în filmul lor, și eu sunt un copil, îmi place să mă joc”, a dezvăluit Codruț.

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”