Exclusiv! Împăcare memorabilă intre doi foști concurenți de la Puterea Dragostei: Alexandra și Codruț Pop și-au mai dat o nouă șansă

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 03 oct 2023, 01:25

Alexandra si Codrut Pop s-au impacat

Sursa: Instagram

Alexandra si Codrut Pop s-au impacat si au petrecut Sarbatorile impreuna acordandu-si o noua sansa.

S-au împăcat și și-au spus adio de nenumărate ori și de fiecare data au crezut că totul se vă sfârși definitiv. Ba mai mult, Codruț, fostul concurent de la Puterea Dragostei și-a făcut la un moment dat și o noua iubita vrând să uite complet de Alexandra. Însă, se pare că niciunul nu și-a găsit liniștea departe de celalalt așa că și-au mai acordat o șansă și Crăciunul i-a prins împreună.

Mai mult decât atât, cei doi au și vorbit în exclusivitate pentru wownews despre noua etapa din viața lor.

Alexandra si Codrut Pop au petrecut Sarbatorile impreuna

Citește și: Exclusiv! Codruț Pop, lovitură sub centură pentru Alexandra: "Suntem blocați peste tot pe rețelele de socializare, am o alta iubită"

Alexandra: "Daca nu erau Sărbătorile, poate nu se aprindeau...vrem

să trăim prezentul și ceea ce se întâmplă intre noi. Ne simțim bine unul cu celalalt. Trăim momentul, atât! Noi vorbeam mereu, comunicam, nu aveam de ce să ținem manie. 

Codruț: "Înainte să plece ea la Oradea, mi-a scris..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandra: "Eu stau liniștită, ce-i al meu e pus deoparte. Eu vreau să se simță împlinit! Nu vreau să forțam nimic. Daca viitorul ne surâde împreună, o să fim, daca nu, o să fim cei mai buni frați. Eu mă simt împlinită, fericita.

Codrut Pop, relatie stransa cu fiica Alexandrei 

Citește și: Alexandra, câștigătoarea sezonului 3 Puterea Dragostei, este de nerecunoscut! Fosta concurentă și-a făcut mai multe intervenții estetice| Video

Codruț: "În ultima perioada am trecut prin niste stări mai aiurea, are rolul ei acolo, Alexandra. De-ale vieții! Când nu sunt lângă ea, e pe mode avion. 

Codruț a și dezvăluit că își știe locul când vine vorba de fiica Alexandrei, știe că fetiță este pe primul loc în sufletul iubitei sale și mai mult, cei doi se înțeleg foarte bine deoarece îi face toate poftele lui Beatrice.