A pus flori pe mormântul soției, apoi a murit de durere! Soțul învățătoarei ucise în masacrul din Texas nu a putut supraviețui fără aceasta

,
Soțul învățătoarei ucise în masacrul din Texas a murit

Soțul învățătoarei ucise în masacrul din Texas a murit

[Sursa foto: Twitter]

Soțul Irmei Garcia, învățătoarea ucisă în masacrul din Texas în care și-au pierdut viața 19 copii și doi adulți,  s-a stins de durere la numai două zile după moartea femeii.


In articol:

Irma Garcia este una dintre victimele celui mai sângeros masacru din Texas, comis marți de Salvador Garcia, un elev în vârstă de 18 ani.

Soțul Irmei a murit de durere la două zile după masacru, la scurt timp după ce a pus un buchet de flori la mormântul acesteia. 

Citeste si: Cine este autorul masacrului din Texas care a împușcat mortal 19 copii și 2 adulți. Salvador Ramos a început ziua împușcându-și bunica

Soțul învățătoarei ucise în masacrul din Texas a încetat din viață 

Irma Garcia era învățătoare la școala generală Robb din orașul Uvalde din Texas, iar marți se afla în clasă alături de elevii ei de clasa a IV-a când Salvador Garcia a pătruns în școală înarmat și a început să tragă la întâmplare în copii și în cadrele didactice aflate în incinta școlii. 

În urma acestui masacru, cel mai sângeros din istoria statului american Texas, și-au pierdut viața 19 copii și 2 adulți. Învățătoarea Irma Garcia, mamă a patru copii, a fost împușcată mortal. 

Soțul ei, Joe Garcia a încetat și el viață la două zile după sângerosul masacru. Acesta a suferit un infarct la scurt timp după ce depusese un buchet de flori la mormântul celei care i-a fost soție timp de 24 de ani și care îi dăruise patru copii. 

Anunțul morții acestuia a fost făcut de către un nepot citat de publicația New York Post. 

Citeste si: Ce mesaje tulburătoare a postat pe Facebook autorul atacului din Texas, cu câteva minute înainte să împuște 19 copii: „Voi împușca o școală primară”

Cauza morții soțului învățătoarei ucise în masacrul din Texas a fost un infarct, suferit pe fondul

durerii imense cauzate de pierderea soției, spun membrii familiei. 

Patru copii au rămas acum orfani după ce șia-u pierdut ambii părinți în numai două zile. 

Cine este autorul masacrului din Texas care a ucis 19 copii și 2 adulți 

Cine este autorul masacrului din Texas

Cine este autorul masacrului din Texas

[Sursa foto: facebook]

Autorul masacrului de la școala generală din Texas  a fost identificat ca fiind un elev de liceu,  Salvador Ramos,  în vârstă de 18 ani. Acesta și-a cumpărat armele imediat ce a împlinit vârsta de 18 ani și s-a lăudat cu ele pe rețelele de socializare, acolo unde a scris următorul mesaj:  „Copiii ar trebui să fie atenți!”  

Salvador Ramos era elev la un liceu din orașul Uvalde, din statul american Texas, oraș unde s-a petrecut tragedia. 

Autorul masacrului din Texas a intrat marți, în timpul orelor, în Școala Generală Robb din Uvalde, având cu el două arme de tip AR-15, unul dintre cele mai populare modele de arme deținute de americani, și a început să tragă la întâmplare în elevii care erau atunci la cursuri. Potrivit anchetatorilor, 19 elevi și un cadru didactiv și-au pierdut viața în acest sângeros atac armat. 

Citeste si: Joe Biden vrea alte reguli pentru achiziționarea armelor după atacul armat din SUA: “Când, pentru numele lui Dumnezeu, vom înfrunta lobby-ul armelor?”

Autorul masacrului din Texas a acționat singur și a fost și el ucis în atac de către un agent de poliție care se afla în apropierea școlii și care a auzit împușcăturile. 

Înainte de a comite sângerosul atac de la școala generală, autorul masacrului din Texas în care și-au pierdut viața 19 copii și 2 adulți, și-a împușcat și bunica care se află în stare gravă la spital, potrivit unor informații ale anchetatorilor. 

„Ceea ce s-a întâmplat în Uvalde este o tragedie îngrozitoare care nu poate fi tolerată în statul Texas", a declarat guvernatorul Greg Abbott.

De asemenea, acesta a mai adăugat că atacatorul a fost ucis în schimbul de focuri cu forţele de ordine şi că şi doi membri ai forţelor de ordine ar fi fost răniţi uşor.

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Gazele ar putea fi distribuite cu „porția”. Rusia pedepsește țările care condamnă războiul din Ucraina

Ultima oră - O mașină a luat foc pe pe autostrada A1 / Foto

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Lituania primește amenințări din partea Rusiei din cauza acțiunilor ei care vor cauza „durere” și care vor genera „consecințe grave”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies