Cine este autorul masacrului din Texas care a împușcat mortal 19 copii și 2 adulți. Salvador Ramos a început ziua împușcându-și bunica

,
Cine este autorul masacrului din Texas care a împușcat mortal 19 copii și 2 adulți

Cine este autorul masacrului din Texas care a împușcat mortal 19 copii și 2 adulți

[Sursa foto: facebook]

Cine este autorul masacrului din Texas care a împușcat mortal 19 copii de școală primară și 2 adulți. Salvador Ramos avea 18 ani și a început ziua fatidică împuscându-și bunica. 


In articol:

Cine este autorul masacrului din Texas care a împușcat mortal 19 copii și 2 adulți care se aflau marți la Școala Generală Robb din orașul Uvalde, Texas.

Salvador Ramos  avea 18 ani și a început ziua fatidică împuscându-și bunica. 

Citeste si: Joe Biden vrea alte reguli pentru achiziționarea armelor după atacul armat din SUA: “Când, pentru numele lui Dumnezeu, vom înfrunta lobby-ul armelor?”

Cine este autorul masacrului din Texas care a ucis 19 copii

Cine este autorul masacrului de la școala generală din Texas, care a împușcat mortal marți 19 copii, elevi de clasa a 3-a și a 4-a și doi adulți.

Autorul masacrului de la școala generală din Texas a fost identificat ca fiind un elev de liceu, Salvador Ramos, în vârstă de 18 ani. Acesta și-a cumpărat armele imediat ce a împlinit vârsta de 18 ani și s-a lăudat cu ele pe rețelele de socializare, acolo unde a scris următorul mesaj: „Copiii ar trebui să fie atenți!”  

Salvador Ramos era elev la un liceu din orașul Uvalde, din statul american Texas, oraș unde s-a petrecut tragedia. 

Autorul masacrului din Texas a intrat marți, în timpul orelor, în Școala Generală Robb din Uvalde, având cu el două arme de tip AR-15, unul dintre cele mai populare modele de arme deținute de americani, și a început să tragă la întâmplare în elevii care erau atunci la cursuri. Potrivit anchetatorilor, 19 elevi și un cadru didactiv și-au pierdut viața în acest sângeros atac armat. 

Autorul masacrului din Texas a acționat singur și a fost și el ucis în atac de către un agent de poliție care se afla în apropierea școlii și care a auzit împușcăturile. 

Armele autorului masacrului de la școala generală din Texas

Armele autorului masacrului de la școala generală din Texas

[Sursa foto: facebook]

Autorul masacrului din Texas și-a împușcat bunica

Înainte de a comite sângerosul atac de la școala generală, autorul masacrului din Texas în care și-au pierdut viața 19 copii și 2 adulți, și-a împușcat și bunica care se află în stare gravă la spital, potrivit unor informații ale anchetatorilor. 

„Ceea ce s-a întâmplat în Uvalde este o tragedie îngrozitoare care nu poate fi tolerată în statul Texas", a declarat guvernatorul Greg Abbott.

De asemenea, acesta a mai adăugat că atacatorul a fost ucis în schimbul de focuri cu forţele de ordine şi că şi doi membri ai forţelor de ordine ar fi fost răniţi uşor.

CNN, citat de news.ro, precizează că acesta este cel puţin al 30-lea atac din 2022 care vizează instituţii de învăţământ unde învaţă de la copii de grădiniţă până la liceeni.

Exceptând atacul de la şcoala din Uvalde, anul acesta în SUA au avut loc cel puţin 38 de atacuri vizând şcoli, colegii şi universităţi, soldate cu cel puţin 10 morţi şi 51 de răniţi.

Atacul de marţi este considerat cel mai grav după cel din 2012, din Connecticut, în urma căruia au murit 26 de persoane, inclusiv 20 de copii cu vârste între 6 şi 7 ani. 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mărturiile şoferiţei care a omorât patru muncitori la Iaşi. Femeia spune că n-a fost acolo, ci se uita la desene animate

Celebrul scriitor Salman Rushdie, înjunghiat pe scenă la un eveniment cultural din New York

Sorin Cîmpeanu pune presiune: Pentru orice cadru didactic, salariul trebuie să fie cel puţin egal cu salariul mediu

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Toți copiii cu vârste cuprinse între 1-9 ani vor fi vaccinați împotriva poliomielitei! Unde se va întâmpla acest lucru

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies