// A DOUA SEMIFINALĂ Survivor România 2021 // Zannidache se redresează: „Lupt pentru ceea ce cred eu, chiar dacă sunt 100 împotriva mea!”

,
a doua semifinala survivor romania 2021
Zanni rupe din nou tacerea[Sursa foto: Captură KANAL D]

A doua semifinală Survivor România 2021 îl va face pe Zanni să se redreseze. Faimosul nu se va mai ascunde și va spune tot ce gândește.


In articol:

A doua semifinală Survivor România 2021. Emoțiile sunt uriașe înainte de a doua semifinală a emisiunii Survivor România 2021. Toți cei 4 supraviețuitori rămași în competiție visează la un loc în marea finală, la trofeu și la premiul pus în joc, în valoare de 250,000 de lei.

Cu ce gânduri va intra Zanni în a doua semifinală a competiției?

A doua semifinală Survivor România 2021. Momente pline de suspans și adrenalină

Citeste si: GESTUL NEASTEPTAT al Elenei Marin fata de Zanni dupa ce a fost eliminata de la Survivor Romania 2021. Ce i-a spus in al doisprezecelea ceas Faimosului

A doua semifinală Survivor România 2021 este un moment decisiv, având în vedere că în urma ei vor fi aleși finaliștii emisiunii. După ce Elena Marin a fost eliminată din competiție în prima semifinală, în cursa pentru marele premiu au rămas Marius, Andrei, Zannidache și Maria. Toți cei 4 concurenți sunt hotărâți să lupte până la capăt și să aducă acasă marele trofeu.

Zannidache a dat cărțile pe față în primul consiliu de eliminare din prima Semifinală de la Survivor România 2021. Faimosul a dezvăluit că nimic nu e ceea ce pare, iar unii conurenți sunt înșelători. 

”Mi-am dorit doar să mă exprim și să lupt pentru ceea ce cred eu, chiar dacă sunt o sută împotriva mea.”, a spus Zannidache după eliminarea Elenei Marin.

Zannidache este ultimul Faimos rămas în competiția Survivor România 2021, el fiind unul dintre veteranii emisiunii, fiind concurentul din linia de start.

A doua semifinală Survivor România 2021. Cine va fi ultimul supraviețuitor?

Se dă startul celei de-a doua semifinale la Survivor România  2021. Ultimii concurenți rămași în competiție se vor duela pentru un loc în Marea Finală. Zanni, Andrei, Marius și Maria se vor confrunta pe un traseu atât la sol, cât și pe apă, traseu care îi va pune la încercare și îi va motiva să dea totul pentru a ajunge în faza finală a competiției. Concurenții vor fi nevoiți să se târască prin nămol pentru a ajunge la proba finală care îi va propulsa direct în Marea Finală,  acest traseu fiind cunoscut pentru dificultatea sa.

În cea de-a doua semifinală Survivor România 2021, mai exact în consiliul de vineri, care va fi transmis live, unul dintre cei patru concurenți rămași în competiția din Republica Dominicană va pleca acasă. Parcursul său la Survivor România se va opri, iar publicul va fi cel care va decide și de această dată cine merită și cine a demonstrat că trebuie să ajungă în marea finală Survivor România 2021 de sâmbătă, 10 iulie 2021.

Citeste si: REACTIA logodnicului Elenei Marin dupa ce Faimoasa a fost eliminata de la Survivor Romania si a ratat Marea Finala: "187 de zile in care ai..."

castigator survivor romania 2021
Cine va merge mai departe in Marea Finala?[Sursa foto: Captură KANAL D]

A doua semifinală Survivor România 2021 îi găsește pe concurenții rămași în competiție mai emoționați ca niciodată, dar dorinici să își depășească limitele și să demonstreze că sunt cei mai buni.

Cine va câștiga Survivor România 2021? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor emisiunii Survivor România 2021. Marele câștigător Survivor România 2021 va fi ales pe 10 iulie 2021, în marea finală care va fi difuzată la Kanal D, de la ora 20:00.

Citeste si: Prima reactie a Elenei Marin dupa ce a fost Eliminata in prima semifinala Survivor Romania 2021!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Eliminare imprevizibilă la Survivor Româna înainte de Marea Finală. Elena Marin părăsește competiția în primul Consiliu al săptămânii

Facebook anunță Proceduri de protecție: vor fi AFECTAȚI circa 1.5 milioane de utilizatori

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

COLANUL de imunitate a fost adjudecat! Cine este finalistul zilei?

Prima SEMIFINALA Survivor România. Cine sunt primii semifinaliști?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies