GESTUL NEASTEPTAT al Elenei Marin fata de Zanni dupa ce a fost eliminata de la Survivor Romania 2021. Ce i-a spus in al doisprezecelea ceas Faimosului

,
Elena Marin si-a luat la revedere inclusiv de la Zanni
Gestul Elenei Marin fata de Zanni dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021

Elena Marin si-a luat la revedere de la toti cei patru concurenti care lupta in continuare pentru Marele Premiu de la Survivor Romania 2021. Ce i-a soptit lui Zanni la finalul Consiliului?


In articol:

Elena Marin a fost eliminata de la Survivor Romania 2021 in Consiliul de Eliminare de joi seara dupa prima Semifinala a competitiei ce s-a disputat pe un traseu extrem de dificil care nu i-a priit deloc Faimoasei ce a pierdut cursa pentru Marele Premiu in valoare de 250

000 de lei. Faimoasa a fost sustinuta si incurajata pe tot parcursul traseului de Maria Chitu care a si plans in Consiliu cand a aflat ca Elena paraseste competitia Survivor Romania 2021.

Ce a facut Elena Marin cand a ajuns in dreptul lui Zanni in Consiliul de Eliminare dupa ce a parasit competitia Survivor Romania 2021 

Citeste si: REACTIA logodnicului Elenei Marin dupa ce Faimoasa a fost eliminata de la Survivor Romania si a ratat Marea Finala: "187 de zile in care ai..."

Elena Marin a fost eliminata de la Survivor Romania 2021
Mesajele Andreei Balan, Andreei Antonescu si Petrisor Ruge pentru Elena Marin

Fosta Faimoasa abia si-a stapanit lacrimile, insa a reusit totusi sa isi duca la bun sfarsit discursul de la revedere in fata intregului Consiliu:" "Imi cer scuze, a fost o experienta frumoasa pe care nu o voi uita cu siguranta niciodata, au fost foarte multe momente frumoase, am avut foarte multe lucruri de invatat. M-am redescoperit pe mine ca trebuie sa am incredere in mine. Am invatat de la fiecare cateceva. Mai area un singur pas, sunt mandra de mine ca am ajuns pana aici, dar in acelasi timp imi doream sa pot mai mult. Incerc sa nu ma critic, dar intotdeauna te gandesti ce ai gresit, ce as fi schimbat la mine sa fi reusit sa ajung pana la Finala. Vreau sa multumesccelor care m-au sustinut, Survivor pentru sansa pe car emi-a oferit, sa va multumesc dumneavoasta ca de fiecare ne-ati sustinut in mod egal, ati fost ca un tatic aici pentru noi, vreau sa multumesc productiei care si-au desfasurat munca la fel ca noi, a fost greu, au fost departe d efamilie. E un proiect mare, unic pe care nu-l voi uita niciodata."  

Urmareste in video-ul urmator momentul emotionant in care Elena Marin a parasit competitia: 

 

Survivor Romania 2021. Elena Marin, eliminata in prima Semifinala a competitiei. Care a fost prima reactie a Faimoasei

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Cine a castigat SURVIVOR in sezonul trecut. Cele mai tari momente din Marea Finala

 

La final, Elena Marin  si-a luat la revedere de la toti competitorii, inclusiv de la Zanni cu care a avut cele mai multe conflicte in camp, unele fiind extre de rasunatoare creand mare valva in presa si printre concurentii Survivor Romania 2021. Elena a demonstrat la final ca nu ii poarta pica, atitudinea ei demonstrand un real fair-play. Fosta Faimoasa i-a spus scurt: "Ai grina de tine..." si i-a strans mana. Dansatoarea a imbratisat-o pe Maria Chitu de care a fost foarte apropiata in ultima perioada si le-a urat si lui Marius si lui Andrei succes in continuare in competitie si "fie ca cel mai bun sa castige..."

 

Citește-ne pe

Citește și:

Închisoare pe viaţă în Marea Britanie pentru şoferii care produc accidente mortale. În ce condiţii se aplică pedeapsa maximă

Prima reactie a Elenei Marin dupa ce a fost Eliminata in prima semifinala Survivor Romania 2021!

Marius Budăi anunță ce nu se va regăsi în reforma pensiilor: 'Eu așa ceva nu voi semna'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

MESAJELE Andreei Balan, Andreei Antonescu si Petrisor Ruge pentru Elena Marin dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies