40 de întrebări cu Denise Rifai. Cele mai memorabile ediții pe care să le revezi

Autor: Amalia Georgescu
40 de întrebări cu Denise Rifai Foto(5)

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură KANAL D

40 de întrebări cu Denise Rifai este emisiunea prin intermediul căreia telespectatorii pot afla totul despre persoanele publice din România. Iată câteva ediții memorabile pe care cu siguranță trebuie să le revezi.

Formatul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” presupune ca invitatul aflat în platou să ofere răspunsuri ample la cele 40 de întrebări adresate de prezentatoarea emisiunii, Denise Rifai. Având în vedere că întrebările cuprind atât domeniul de activitate al invitatului, cât și viața personală a acestuia, cei aflați în fața micului ecran au ocazia de a descoperi cine se ascunde, de fapt, în spatele personajului public, indiferent că este vorba despre politicieni, actori, cântăreți, sportivi, medici sau orice alt invitat care este cunoscut în spațiul public.

Ce ediții ale emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai ar trebui să revezi?

40 de întrebări cu Denise Rifai cu Ilie Nastase, Kanal D

Una dintre edițiile memorabile ale emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” este cea în care invitat a fost Ilie Năstase. Marele tenismen a acceptat provocarea și a venit în platoul emisiunii de la Kanal D pentru a răspunde la cele 40 de întrebări venite din partea jurnalistei Denise Rifai. 

În platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ilie Năstase a vorbit despre cariera fabuloasă în tenis, despre viața de familie, dar și despre momentele care au stârnit nenumărate controverse de-a lungul timpului. Răspunsurile oferite de fostul tenismen la întrebări ca „Îl respectă România pe Ilie Nastase așa cum merită?”, „De ce nu au rezistat căsniciile dumneavoastră?”, „Cu care dintre soțiile dumneavoastră nu v-ați mai căsatori?”, fac din ediția „40 de întrebări cu Denise Rifai” în care a fost invitat Ilie Năstase una memorabilă.

Denise Rifai nu s-a ferit să spună că, pentru ea, a fost adevărată onoare să îl aibă invitat pe Ilie Năstase, mai ales că a reușit să abordeze toate momentele delicate din viața marelui tenismen. 

„Ilie Năstase este cel mai mare tenismen pe care l-a avut România, este o onoare pentru mine că a acceptat invitația de a veni la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Este

un interviu aparte, l-am trecut pe Ilie Năstase prin toate momentele controversate din viața lui. Un mare campion trebuie să aibă și o viață zbuciumată, sentimental și nu numai”, a spus Denise Rifai despre interviul cu Ilie Năstase.

40 de întrebări cu Denise Rifai cu Andreea Mantea, Kanal D

O altă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” care merită revăzută este cea care a avut-o în centrul ei pe Andreea Mantea. Este vorba despre o emisiune plină de emoție, o ediție în care Andreea

Mantea le-a permis celor de acasă să o descopere exact așa cum este ea, dincolo de statutul de vedetă.

Andreea Mantea și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, oferind răspunsuri la întrebări ca  „Îi mai este rușine tatălui tău pentru că ai pozat goală?”, „Când ai simțit că ești celebră?”, „Câți bani ai câștigat din televiziune?”, „Cât de repede te îndrăgostești?”, „De ce nu ai făcut plângere la Poliție când ai fost bătută?”.

Astfel, interviul cu ea este unul în care accentul cade pe emoție, Andreea Mantea vorbind deschis despre familie, carieră, iubire, dar și despre momentele mai puțin plăcute din viața ei personală.

40 de întrebări cu Denise Rifai cu Ramona Bădescu, Kanal D

Ramona Bădescu a acceptat invitația venită din partea lui Denise Rifai, astfel că a răspuns la cele 40 de întrebări legate de carieră și viața personală. Felul în care prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a formulat întrebările a determinat-o pe Ramona Bădescu să își pună sufletul pe tavă, astfel că s-a întâmplat ca de câteva ori să verse lacrimi chiar în platoul emisiunii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ediția „40 de întrebări cu Denise Rifai” în care a fost invitată Ramona Bădescu merită revăzută de toți cei care vor să o cunoască pe femeia care a reușit să îi cucerească pe italieni prin farmecul ei.

„Este măgulitor pentru că cineva să se intereseze de viața mea, să-mi pună întrebări … Eu sunt cu inima deschisă” a spus Ramona Bădescu înainte de interviul pe care i l-a acordat lui Denise Rifai.

40 de întrebări cu Denise Rifai cu Ana Morodan, Kanal D

Ana Morodan este un adevărat personaj în spațiul public din România, iar ediția emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” în care a fost invitată este cu adevărat una memorabilă. Cei care o apreciază pe Ana Morodan au putut afla în urma acestui interviu cum a ajuns celebră, ce sacrificii a făcut, cum a renunțat la cariera în drept pentru care s-a pregătit, dar și care sunt lucrurile care o emoționează până la lacrimi. 

La „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ana Morodan a vorbit atât despre viața profesională, cât și despre cea personală.

„Ce nu va puteți cumpăra cu bani?”, „Fericirea dvs. se măsoară în carate?”, „Faceți des crize de isterie?”, „Ați simțit moartea mamei ca pe o eliberare?”, „De ce fugiți de căsătorie?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Ana Morodan a răspuns în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Ana Morodan a plâns la "40 de întrebări" cu Denise Rifai. Ce i-a spus mama ei chiar cu două minute înainte de a muri!

40 de întrebări cu Denise Rifai cu Leon Dănăila, Kanal D

Pe lista edițiilor de colecție ale emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” este și cea în care Denise Rifai l-a avut ca invitat pe Leon Dănăilă. Membru al Academiei Române și profesor al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila, cercetător cu 18 brevete de inventator și autor al 59 de cărți și tratate de neurochirugie, Leon Dănăilă a venit în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” și a vorbit cu sinceritate despre viața lui, despre momentele plăcute sau mai puțin plăcute. 

Dacă acum este considerat cel mai bun neurochirurg din Europa și unul dintre cei mai buni medici neurochirugi din lume, Leon Dănăilă a povestit că drumul spre succes nu a fost deloc unul ușor. 

Leon Dănăilă a dezvăluit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că Dumnezeu îi este alături în tot ceea ce face, inclusiv în sala de operație. 

La „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Leon Dănăilă a vorbit despre asemănarea cu Albert Einstein, despre secretele creierului uman, despre durerile sufletești și nu numai, într-un interviu memorabil.

Citeste si: Ramona Bădescu, mamă de fetiță? Dezvăluire emoționantă la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Aș fi cea mai fericită mamă, să am un băiat și o fată!”

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!