Crede Leon Dănăilă în Dumnezeu? Marele neurochirurg a vorbit de o "minune" care s-a petrecut cu o pacientă!

,
Leon Dănăilă și Denise Rifai

Leon Dănăilă și Denise Rifai

[Sursa foto: Kanal D]

Marele neurochirurg Leon Dănăilă i-a salvat viața unei bolnave de cancer, cu o tumoră foarte mare. Colegii săi spuneau că nu mai are nicio șansă la viață.


In articol:

"Credeți în Dumnezeu?", l-a întrebat Denise Rifai pe Leon Dănăilă. Apoi Denise Rifai a citit din presă cazul unei bolnave de cancer pe care Leon Dănăilă a salvat-o. Chiar celebrul neurochirurg a vorbit atunci de "o minune".

"Noi, ca chirurgi, mai ales în neurochirurgie, lucrăm mână în mână cu Dumnezeu.

Eram la vizită, eram șef atunci. Colegii mei au spus: <Asta e o bolnavă, e moartă, are o tumoră mare, nu mai are nicio șansă>. Eu m-am dus la ea, am văzut că mai respira din când în când.

Atunci am întrerupt vizita, le-am spus: <O duceți în sala de operație, întrerupem vizita și o operăm acuma de urgență?>. Am operat-o de urgență, bolnava după 10 zile și-a revenit, a început să meargă, iar întâmplarea a făcut că fiică-sa lucra la Ministerul de Finanțe.

M-a întrebat cum poate să mă ajute. I-am zis: <Dați o sumă de bani de la Ministerul de Finanțe la Sănătate, să cumpăr și eu aici instrumentar și un nou microscop operator>. Tot pentru binele bolnavilor, n-am primit eu niciun leu, nici n-am vrut.

Eu toată viața mea cea mai mare satisfacție nu a fost averea, nicidecum, ci doar satisfacția profesională", a spus Leon Dănăilă la "40 de întrebări cu Denise Rifai". 

Leon Dănăilă și Denise Rifai

Leon Dănăilă, la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Răzvan Lucescu, invitat duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Leon Dănăilă e foarte credincios!

Neurochirurgul Leon Dănăilă (88 de ani) se descrie ca fiind foarte credincios, încă de când era copil.

"Trebuie să crezi în Dumnezeu, dar trebuie să ai și talent, că dacă nu știi să operezi nu te ajută.

Nu m-am simțit niciodată abandonat de Dumnezeu. Am fost de mic credincios. În toată activitatea mea am avut mare credință.

Dumnezeu te ajută. Nu e suficient să treci pe lângă o biserică, să îți faci cruce și gata, ești credincios.

Posturile au o foarte mare importanță. Credința nu e un cuvânt aruncat așa, de oricine. E adevărat că poți să te rogi și pe stradă, că Dumnezeu ascultă ruga", a mai declarat Leon Dănăilă la" 40 de întrebări cu Denise Rifai".

În vârstă de 88 de ani, Leon Dănăilă este profesor de neurochirurgie, academician și a avut și un mandat de parlamentar, din partea PNL, între  – 

Citeste si: Răzvan Lucescu, cu ochii în lacrimi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „E normal să plâng, să îmi dea lacrimile” Ce îl emoționează pe antrenorul de fotbal

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Fostă consilieră a lui Trump: Putin are un miros ciudat şi nu mănâncă la evenimente

Ce nume se sărbătoresc de Sfinții Constantin și Elena 2022. O mulțime de români își serbează ziua onomastică pe 21 mai

Variola maimuței: OMS avertizează autoritățile să ia 'măsuri intensive de sănătate publică'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Codul Rutier s-ar putea schimba din nou! Fără pedepse pentru șoferii agresivi și dovadă de circulație pentru cei care circulă cu viteze mari!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies