Răzvan Lucescu, cu ochii în lacrimi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „E normal să plâng, să îmi dea lacrimile” Ce îl emoționează pe antrenorul de fotbal

,
razvan lucescu in lacrimi la 40 de intrebari cu denise rifai

Răzvan Lucescu la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Deși pare un bărbat dur, Răzvan Lucescu recunoaște că sunt unele lucruri care îl emoționează și care îl fac să plângă. Ce dezvăluiri a făcut antrenorul de fotbal la „40 de întrebări cu Denise Rifai”?


In articol:

Ca antrenor de fotbal, Răzvan Lucescu a încercat tot timpul să adopte o atitudine fermă și să se impună în fața jucătorilor, lucru pe care a reușit să îl facă de cele mai multe ori.

Cu toate acestea, în spatele bărbatului dur de pe terenul de fotbal se pare că se ascunde o persoană sensibilă. Răzvan Lucescu a lăcrimat în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” și a dezvăluit ce anume îl emoționează.

De ce plânge Răzvan Lucescu? Antrenorul de fotbal a făcut dezvăluiri emoționante la „40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Răzvan Lucescu, fiul celebrului Mircea Lucescu, a reușit să își construiască o carieră în fotbal, ajungând să antreneze echipe de top din străinătate. Evident, drumul spre succes nu a fost deloc unul ușor, ci a fost presărat cu multe momente delicate și care au ajuns să îl sensibilieze pe antrenorul de fotbal.

Deși o arată foarte rar, Răzvan Lucescu recunoaște că este un bărbat sensibil, emotiv și care nu se ferește să verse lacrimi atunci când situața o impune. Un astfel de moment a fost atunci când s-a despărțit de echipa Al Hilal. Antrenorul de fotbal a avut lacrimi în ochi și a dezvăluit că este emoționat, având în vedere că a trăit clipe de neuitat alături de clubul de fotbal și de jucătorii pe care i-a antrenat.

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” și întrebat despre acest moment emoționant, ochii lui Răzvan Lucescu s-au umplut de lacrimi. Antrenorul de fotbal a dezvăluit că este sensibil și că emoțiile îl fac, de cele mai multe ori, să verse lacrimi.

Mai mult decât atât, Răzvan Lucescu nu s-a ferit să spună că este romantic și că pune mare preț pe sentimente, astfel că și în relația cu cei din jur este foarte emotiv.

  „Emoțiile. Am spus că sunt un tip foarte sentimental, emotiv, romantic, e normal ca fiind așa, decriindu-mă așa, să și plâng, să îmi dea lacrimile. Mă gândesc la tot ceea ce a fost frumos, la tot ceea ce a fost bun în relația pe care am avut-o cu acel grup (n.r Al Hilal), asta poate fi valabil și în relația cu oamenii din afara fotbalului. Sunt foarte sentimental, asta cred că mă face să plâng.”, a povestit Răzvan Lucescu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Mircea Lucescu: "Mi-era dor de fotbal, nu mai puteam sta deoparte"VIDEO

Răzvan Lucescu s-a despărțit cu greu de clubul Al Hilal

Despărțirea de clubul sportiv Al Hilal a fost una destul de grea pentru antrenorul Răzvan Lucescu. Acesta și-a stăpânit cu greu emoțiile, având în vedere că a avut parte de multe reușite alături de echipa Al Hilal. Înainte de a încheia colaborarea, antrenorul a ținut să le spună câteva cuvinte celor cu care a lucrat, moment în care s-a emoționat.

„Știu că este un moment trist, atât pentru mine, cât și pentru staff-ul meu. A sosit momentul să ne luăm la revedere după o perioadă fantastică. Pentru mine și oamenii mei rămân recunoștința pentru acest grup, de la primul, până la ultimul om.  Ni s-a dat posibilitatea să obținem rezultate bune și am trăit clipe minunate câștigând tot ce am câștigat.  Nu va gândiți la faptul că plâng, sunt emoționat, e normal! Ne-am pus sufletul în relația cu voi și am primit același lucru în schimb. Singurul lucru care rămâne e amintirea că am făcut istorie împreună! Am câștigat Liga Campionilor, am câștigat campionatul, Cupa Regelui, am făcut multe rezultate bune. Am scris istorie, pentru asta, vă mulțumesc!”, a spus Răzvan Lucescu în momentul în care a plecat de la Al Hilal, potrivit digisport.ro.

Citeste si: Mircea Lucescu, despre accidentul in care este acuzat fiul sau: "S-a demonstrat ca nora mea era la volan". VIDEO

 

Citește-ne pe

Citește și:

Lupte grele în jurul oraşului Harkov. Apărătorii întâmpină o rezistenţă dură din partea forţelor ruse: „E un întreg oraş subteran acolo. Au tranşee, buncăre”

A murit Mircea Stoenescu, legenda lui Dinamo! A făcut infarct după ce a stat în spital din cauza unui atac de cord

Acuzat de Nicușor Dan, prefectul Capitalei răspunde: Sugerăm domnului primar general să găsească şi alte mijloace de comunicare directă, inclusiv telefonic

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Leo Messi, depistat pozitiv cu COVID. PSG a anunțat cum se simte jucătorul de fotbal după ce s-a infectat cu coronavirus

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies