4 filme celebre cu Meg Ryan

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 21 nov 2022, 08:00

4 filme celebre cu Meg Ryan

Sursa: Facebook Meg Ryan

Meg Ryan este o actriță și o producătoare de film din Statele Unite ale Americii, iar aceasta și-a câștigat un renume prin filmele celebre în care aceasta a jucat, dar și serialele în care aceasta a luat parte.

Meg Ryan este recunoscută pentru apariția s în filmele romantice, părul blond, ochii albaștri și ușurința cu care aceasta intră în personaj, iar acestea sunt doar 4 dintre celebrele filme în care joacă actrița.

Citește și: Lista cu obiecte interzise în școală. Elevii nu vor mai avea voie să intre în școală cu ele

Filme cu Meg Ryan în rol principal

City of Angels

Seth este un înger ce veghează asupra marelui oraș Los Angeles, dar cu trecerea timpului, Seth își consideră munca mult mai solicitantă decât până în acum moment, dar de ce s-a întâmplat asta.

Îngerul începe să se îndrăgostească de Maggie, o frumoasă doctoriță chirurg cardiac.Aceasta este capabilă să îl vadă și simtă pe înger așa că se îndrăgostește și ea la rândul ei de el. Însă relația lor este greu de realizat, iar Seth trebuie să aleagă între divinitate sau mortalitate, ceea ce îi va aduce și marea povestea de dragoste posibilă. Ce va alege îngerul?

 Proof of Life

Peter Bowman este un inginer American aflat într-o țară latino americană, ce este răpit pentru suma de 3 milioane de dolari. Soția acestuia, Alice, este abandonată de compania de asigurări, dar și de angajatorii soțului său așa că aceasta decide să îl găsească singură pe Peter, dar în scurt timp realizează că are nevoie de ajutor.

Din acest moment apare în film și Terry Thorne, un expert în răpire și răscumpărare, fiind singura speranță a lui Alice pentru a își primi soțul înapoi, dar totul este mult mai greu și complicat decât credeau aceștia inițial.

Care va fi oare marea evadare a lui Peter?

Citește și: Solstițiul de iarnă 2022. În ce date se mărește ziua în următorii 10 ani

Filme cu Meg Ryan în rol secundar

In the Land of Women

Carter Webb părăsește Los Angeles după ce trece printr-o despărțire absolut groaznică, iar acesta se pregătește să locuiască împreună cu bunica sa, într-o suburbie a orașului Detroit, peste drum de familia Harwicke. În timp ce acesta încearcă să își vadă de viața lui și să treacă peste despărțirea de care acesta a avut parte, Carter începe să aibă o mare fascinație pentru femeile din casa vecină. Toate acestea se îndrăgostesc de el într-un fel sau altul și-l ajută pe Carter să redevină bărbatul de odinioară.

3 filme scoase de youtuberii români. Ai la ce să te uiți în timpul liber

Top Gun

Top Gun, școala de elită a Marinei Americane cu cei mai buni piloți din lume este locul în care toți cei pasionați de viteză merg pentru a își face o carieră din pasiunea lor. Maverick este pilotul ce nu respect regulile, dar are pilotajul în sânge, însă acesta se luptă cu mulți demoni pentru a reuși să își facă un renume. Instructorul civil ajunge să aibă o pasiune mai mult decât una profesională pentru rebelul pilot. Dar ce va alege acesta, renumele sau iubirea?

Citește și: Tradiții, superstiții și obiceiuri de Sfântul Andrei 2022. Ce este bine și ce este de rău augur să faci pe 30 noiembrie

Surse: Facebook Meg Ryancinemagia.ro, ro.celeb-true.com  

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies