Zuleyha, în pericol de moarte! Aflati ce se va întâmpla în această seară, de la ora 20:00, în serialul Mă numesc Zuleyha, la Kanal D! 

,

Betul caută momentul oportun pentru a-și duce planul de răzbunare la îndeplinire. Viața frumoasei Zuleyha este în pericol!


In articol:

Întâmplări pline de neprevăzut se vor derula, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

ma numesc zuleyha

Hakan are de gand sa-l ajute pe Abdulkadir

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Zuleyha, în pericol de moarte

În vreme de Betul și Sermin au părăsit Cukurova, de frică lui Abdulkadir și a fratelui acestuia, Vahap, Fikret se bucură de reușita sa, aceea de a-l încarcera pe ucigașul unchiului sau.

Nimeni nu știe însă, că Hakan plănuiește să-și salveze prietenul din închisoare.

ma numesc zuleyha

Zuleyha nu crede in spusele lui Hakan

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Zuleyha își surprinde soțul în vizită la închisoare, pentru Abdulkadir, dar Hakan neagă că ar vrea să își ajute prietenul. Când Fikret află că ucigașul unchiului sau a evadat, el face acuzații grave în ceea ce-l privește pe Hakan. Mai grav este că și Zuleyha crede că soțul ei are o “legătură” cu evadarea periculosului deținut…

ma numesc zuleyha

Betul isi duce mai departe planul de razbunare

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Îndrăgitul serial Mă numesc Zuleyha ajunge la final! Iată când va fi difuzat ultimul episod și ce se va întâmpla cu personajele principale!

Lucrurile se agravează în ceea ce o privește pe Zuleyha. Betul caută momentul oportun pentru a-și duce planul de răzbunare la îndeplinire. Viata frumoasei Zuleyha este în pericol…

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Citeste si: Cine este și câți ani are Zeynep, noul personaj din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată în ce ipostaze îndrăznețe a fost surprinsă celebra actriță Ümit Beste Kargın în cel mai recent pictorial!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Furkan Palali vs. Ibrahim Celikkol. Care dintre actori deține cei mai mulți fani în mediul online

A murit regele pop-ului israelian: Era socrul lui Quentin Tarantino

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Îndrăgitul serial Mă numesc Zuleyha ajunge la final! Iată când va fi difuzat ultimul episod și ce se va întâmpla cu personajele principale!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies