Zodiacul chinezesc pentru luna septembrie 2019! Iata ce zodii sunt protejate!

Zodiac chinezesc pentru luna septembrie 2019. Șobolanii au astrele lângă ei!

Cal

Nativul Cal trebuie să se înarmeze cu răbdare. Va avea multe probleme luna aceasta, iar fără calm nu se știe cum se vor rezolva problemele. Cu vorba bună și decizii luate cu calm, totul se va rezolva.

Oaie/Capra

Luna aceasta nativii Oaie/Capră trebuie să acorde timp sănătății. Nu ar fi rău să faceți niște analize medicale, poate chiar și un tomograf, pentru ca o afecțiune mai veche să nu recidiveze.

Citeste si: Horoscop miercuri, 4 septembrie. Toamna începe cu lacrimi pentru o zodie! Nu se mai termină!

Maimuță

Nativii Maimuță trebuie să se tempereze puțin, să încerce să schimbe puțin tonul, să fie mai calmi și să se facă bine înțeleși. Nimănui nu-i place să se țipe la el, așadar fă o schimbare.

Cocoș

Luna septembrie vine cu noi provocări pentru Cocoș. Nativii sunt nevoiți să își caute un nou loc de muncă, deoarece șefii nu sunt mulțumiți deloc de activitatea lor. Sunt însă apreciați de prieteni, care îi vor scoate în oraș în fiecare weekend.

Câine

Septembrie este o lună excelentă pentru nativii zodiei mai sportivi din fire. Dacă participi la competiții, sunt șanse mari să ieși pe primele locuri. Este indicat să-ți îndrepți atenția spre viața amorosasă, mai ales dacă există o persoană specială în viața ta.

Mistreț

Nativul Mistreț trebuie să fie foarte atent la oportunitățile pe care astrele i le scot în cale. Sunt oportunități bune de afaceri, însă trebuie să fii capabil să le pui în practică. Dacă nu te descurci, găsește-ți un partener.

 

Sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate