Anais este noua concurenta de la “Imi place dansul”! Iata cum a performat tanara si ce note a primit de la ceilalti concurenti si de la jurati!

Author: D.I.
Actualizat: 18 nov 2020, 06:45

Anais a debutat in forta la "Imi place dansul" si a inceput deja sa fie o amenintare pentru ceilalti concurenti.

Surpriza serii la "Imi place dansul" a fost noua concurenta care a intrat in concurs, care a venit extrem de bine pregatita.
Anais a dansat alaturi de un alt dansator profesionist si au reusit inca de la primii lor pasi de dans sa cucereasca atat publicul, cat si pe jurati, care i-au oferit cate 5 puncte, cu exceptia lui Emil Rengle, care i-a dat 4 puncte.

Carmen Negoiță și Olga Verbițchi încheie lista concurentelor care intră în lupta pentru Cea mai stilată vedetă din România!

Citeste si: Emil Rengle, miscari de locking dance, pe tocuri, la „Imi place dansul”!

Mai mult decat atat, Anais a fost apreciata si de ceilalti concurenti, care i-au oferit cate 5 puncte, cu exceptia Monicai, care i-a dat 4 puncte. Si astfel Anais a acumulat un punctaj de 23,9, care a propulsat-o in varful clasamentului in aceasta seara. Iata evolutia pe scena a noii concurente, Anais:

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies