Ziua intrărilor și a întoarcerilor la "Puterea dragostei"! Ce nou concurent a apărut, în afară de Kevin și Denisa

,

A fost ziua intrărilor și a întoarcerilor la "Puterea dragostei". Nu mai puțin de 5 concurenți, atât noi, cât și vechi au pătruns pe ușa de la "Puterea dragostei".


In articol:

Ultimul intrat la "Puterea dragostei" în emisiunea de astăzi a fost Marius.

"Sunt din București, din Rahova. Ultima relație s-a terminat acum doi ani. Am 30 de ani", le-a spus Marius fetelor, curios și ce vârste au acestea.

Fetele au fost curioase de ce nu și-a mai făcut nicio relație în ultimii doi ani.

Marius, nou concurent la "Puterea dragostei"! A intrat odată cu Kevin

În emisiunea "Puterea dragostei" de astăzi au intrat noii concurenți Kevin, Denisa și Marius și vechii concurenți Iancu Sterp și Ella.

Dacă întoarcerea lui Iancu le-a produs mare bucurie fetelor, întoarcerea Ellei l-a speriat rău de tot pe Jador.

"Dacă-i Ella, mor", a spus Jador, care a luat-o la fugă pe hol să vadă despre cine e vorba. "Să vină Roxana, să vină Roxana", insista Jador. 

Când a văzut-o pe Ella, și-a pus mâna la frunte. "Să vină Ella", a cântat bucuros Mocanu, care se temea și el de întoarcerea Roxanei.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bianca de la "Puterea dragostei", la rascruce de drumuri! Iata ce anume a decis staff-ul emisiunii in privinta sa, dupa intarzierile repetate de la filmari!

Se taie în carne vie la Aeroporturi: 800 de angajați intră în șomaj tehnic

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Andreea Pirui, imagini INCENDIARE! Unde a aparut blonda de la Puterea dragostei

Cevdet risca totul pentru salvarea fiicei sale! Afla cum va decurge confruntarea directa dintre el si Caucazian si ce se va intampla cu Hilal, ASTAZI, intr-un nou episod din...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies