Mesaje, urări și felicitări pentru 8 martie. „Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulți ani, dragă FEMEIE!!” 

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 07 mar 2023, 21:06

„La mulți ani de 8 martie!” Mesaje, urări și felicitări de Ziua Femeii

Sursa: freepik.com

Mesaje 8 martie 2023. Felicitări, urări și mesaje de La mulți ani de Ziua Femeii, sărbătorită la nivel internațional pe 8 martie.

Mesaje 8 martie 2023.

Cele mai frumoase și deosebite felicitări, urări și mesaje de „La mulți ani!” de Ziua Femeii, sărbătorită în fiecare an pe data de 8 martie. Surprindeți mama, soția, iubita sau sora cu o urare sinceră în această zi specială. „La mulți ani de 8 martie! Să strălucești de fericire, iar Soarele să-ți însenineze toate zilele!” 

Citește și: Tradiții pentru luna martie 2023: Cele mai importante sărbători în prima lună de primavară  

Mesaje 8 Martie 2023 

Mesaje 8 martie 2023, data la care este sărbătorită Ziua Internațională a Femeii. Ziua Femeii este una specială care marchează atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și lupta împotriva discriminării și violenței care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. 

În această zi, femeile sunt în centrul atenției.

Mame, soții, fiice sau iubite, ele sunt sărbătorite pe 8 martie și le sunt oferite în dar flori și cadouri, alături de cele mai călduroase și sincere mesaje de mulțumire și apreciere. 

Urări și mesaje de La mulți ani de 8 Martie 

„Dragă FEMEIE, îți doresc tot ce e mai bun pe lume azi, de 8 martie și MEREU! Primăvara să-ți aducă doar bucurie și să te încânte cu

parfumul florilor sale!„

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulți ani, dragă femeie!” 

Fie ca toate împinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc un 8 Martie memorabil!” 

„Un buchet de zambile și lalele, un mănunchi de sentimente frumoase și o grămadă de îmbrățișări pentru tine! La mulți ani de 8 martie!„ 

Felicitări de 8 martie- Ziua Femeii

„De 8 martie îți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea prinsa într-un frumos buchet de ghiocei. La mulți ani!” 

„Parfumul florilor de primăvară, roua dimineților calde, adierea zefirului din cel mai frumos anotimp, toate acestea să-și găsească locul în sufletul tău. La mulți ani de 8 Martie!„ 

„Îți doresc un 8 Martie fericit si o primăvara care să îți înflorească întregul an. La mulți ani de Ziua Femeii!” 

„Bucură-te de soare, de flori și de frumoasele zile ale primaverii. La mulți ani de Ziua Femeii” 

„Ziua de 8 martie să îți aducă primăvara în suflet și zâmbetul pe buze! La mulți ani” 

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Mesaje deosebite pentru 8 Martie 

„Fie ca primăvară iubirii să îți inunde sufletul cu bucuria și parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 Martie cât mai frumos!”

„De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer La mulți ani!” 

„La mulți ani de 8 Martie! Fie ca această zi să fie plină de bucurii, iubire și momente speciale alături de cei dragi!” 

„Fie ca această zi specială să aducă în viața ta toate lucrurile frumoase pe care le meriți: iubire, fericire, sănătate și succes. Ești o femeie minunată și mă inspiri în fiecare zi. La mulți ani de 8 Martie!” 

Ești un dar de la Dumnezeu, un înger trimis să îmi lumineze viața. Îți mulțumesc că exiști și îți doresc un 8 Martie plin de iubire și bucurie, așa cum meriți!”

Mesaje de 8 Martie pentru mama 

„Tu ai adus în calea mea fericire, bunătate și dragoste. Mulțumesc pentru lecțiile de viață pe care mi le-ai dăruit. De la tine am învățat că pot fi sensibilă, dar și puternică, în același timp. În această zi de primăvară îți adresez un gând bun și curat, dar și un mărțișor  din suflet. La multi ani, mama!„ 

„Te port oriunde în gândurile mele și te simt chiar dacă ești departe de mine! Te iubesc și te prețuiesc, mama!”

„Unei singure fiinţe din viaţa mea îi  datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”

„Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!

„Chiar dacă nu îți pun zilnic, azi, de 8 martie, vreau să te asigur de toată iubirea și de tot respectul meu, mama mea iubită! La mulți ani și o zi cu soare îți doresc!„ 

„M-ai crescut, mamă, prin puterea sacrificiului cu care te-a înzestrat Dumnezeu, iar azi e ziua în care vreau să îți mulțumesc pentru tot. Să ai parte numai de zâmbete și zile cu soare!„ 

Mesaje 8 Martie 2023. Cuvinte frumoase pentru bunica 

„1000 de flori parfumate și tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Îți doresc o zi specială, la fel ca tine. La mulți ani de 8 Martie, bunica!„ 

„Draga mea bunică, doresc ca această primăvară să-ți aducă sănătate și noroc, soarele să-ti lumineze sufletul și calea, să ai parte numai de bucurii, înțelegere, armonie și pace. La mulți ani de 8 Martie!” 

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni, iar primăvara să îți inunde sufletul cu bucurie și cu parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 Martie cât mai frumos, dragă bunica!” 

Mesaje, urări și felicitări pentru 8 martie. „Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulți ani, dragă FEMEIE!!” 

„Draga mea bunică, o primăvară caldă să porți în suflet. Îți mulțumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenție.Te iubesc și îți urez un sincer și călduros La mulți ani de Ziua Femeii!” 

„Tot ce îmi doresc în această zi specială este să nu încetezi să visezi și să nu-ți pierzi niciodată speranța. La mulți ani de Ziua Femeii!„ 

„Ești mai mult decât o bunică. Ești cea mai grozavă femeie pe care o cunosc. Mulțumesc pentru tot și La multi ani de Ziua Femeii!” 

 


După ce s-au despărțit, Radu îi dă în continuare speranțe Cristinei. În gală, atunci când a fost pe cale să fie eliminat, acesta i-a spus tinerei că ar fi așteptat-o afară, asta dacă ar fi plecat acasă.