Felicitări de 8 Martie 2023 pentru mama și bunica ta: ”Cele mai frumoase mesaje și urări. „1000 de flori parfumate și tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Îți doresc o zi specială, la fel ca tine”

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 07 mar 2023, 20:34

Cele mai frumoase urări, mesaje și felicitări de Ziua Femeii

Sursa: Unsplash

La mulți ani de 8 martie 2023! Cele mai frumoase urări, mesaje și felicitări pentru mama, bunica și femeile importante din viața ta!

Felicitări 8 Martie 2023.

Cele mai frumoase urări, mesaje și felicitări pentru mama, bunica și toate femeile dragi cu ocazia zilei de 8 martie. 

Citește și: Ziua Femeii 2023: Idei de cadouri pentru 8 Martie. Daruri despre care se spune că aduc noroc și prosperitate

Mesaje 8 Martie 2023. Felicitări și urări pentru mama 

Mesaje și felicitări 8 Martie 2023.

Cele mai frumoase urări, mesaje și felicitări pentru mama, bunica și toate femeile dragi cu ocazia zilei de 8 martie – Ziua Internațională a Femeii. Inspiră-te din lista de urări deosebite, pregătită mai jos, și transmite-le de 8 martie cele mai sincere gânduri bune mamei, bunicii și tuturor femeilor care ocupă un loc important în viața ta. 

„Nimeni nu are o mamă atât de grijulie și bună, frumoasă și

inteligentă, talentată și veselă, ca și a mea! La mulți ani, dragă mamă, de 8 martie!” 

„Sănătate, fericire, zâmbete, bucurie, dragoste pentru cea mai bună mamă din lume. La mulți ani de 8 MARTIE!” 

„Să-ți fie viața primăvară, cu flori și parfum de fericire! Să întâlnești răsăritul soarelui sănătoasă și voioasă! La mulți ani de Ziua Femeii!” 

„Să-ți fie viața frumoasă precum felurile de mâncare pe care le gătești: stropită cu fericire, servită cu un sos de vise și cu o garnitură din clipe plăcute! La mulți ani de 8 martie, mamă dragă!” 

„Vis, speranță, bucurie și dragoste de 8 martie și în fiecare zi a vieții tale! La mulți ani, mamă!” 

Felicitări, urări și mesaje de 8 Martie pentru bunica 

„1000 de flori parfumate și tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Îți doresc o zi specială, la fel ca tine. La mulți ani de 8 Martie, bunica!„ 

„Draga mea bunică, doresc ca această primăvară să-ți aducă sănătate și noroc, soarele să-ti lumineze sufletul și calea, să ai parte numai de bucurii, înțelegere, armonie și pace. La mulți ani de 8 Martie!” 

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni, iar primăvara să îți inunde sufletul cu bucurie și cu parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 Martie cât mai frumos, dragă bunica!” 

„Draga mea bunică, o primăvară caldă să porți în suflet. Îți mulțumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenție.Te iubesc și îți urez un sincer și călduros La mulți ani de Ziua Femeii!” 

 

„Tot ce îmi doresc în această zi specială este să nu încetezi să visezi și să nu-ți pierzi niciodată speranța. La mulți ani de Ziua Femeii!„ 

 

„Ești mai mult decât o bunică. Ești cea mai grozavă femeie pe care o cunosc. Mulțumesc pentru tot și La multi ani de Ziua Femeii!” 

Urări de 8 Martie. La mulți ani! 

„Îți doresc un 8 Martie fericit si o primăvara care să îți înflorească întregul an. La mulți ani de Ziua Femeii!” 

„Bucură-te de soare, de flori și de frumoasele zile ale primăverii. La mulți ani de Ziua Femeii” 

„Ziua de 8 martie să îți aducă primăvara în suflet și zâmbetul pe buze! La mulți ani” 

„Fie ca această primăvară să te conducă către o frumusețe strălucitoare, să-ți dea bucurie și noroc, draga mea! La mulți ani fericiți și tot binele din lume!” 

„Iubește și dă dragoste reciprocă, fii inspirată și oferă inspirație și altora. În ziua de 8 Martie, îți doresc să înflorești și să radiezi, să fii mai fericită decât oricând! La mulți ani!” 

Prima Zi Națională a Femeii a avut loc în Statele Unite, la 28 februarie 1909. Partidul Socialist a desemnat această zi în amintirea grevei din 1908 a muncitorilor din industria textilă din New York, în care femeile au protestat împotriva condițiilor de muncă.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

În anul 1910, Internaționala Socialistă reunită la Copenhaga a hotărât instituirea unei zile dedicate femeii, fără a stabili însă o dată anume, data de  8 martie  fiind aleasă abia în 1913

MESAJE DE 8 MARTIE, ZIUA FEMEII.  „Pentru ziua ta, mămico, îţi trimit un ghiocel. Cât de mic îl vezi, cuprinde toată primavară-n el. La mulţi ani de 8 martie!”

„Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! La mulţi ani”

MESAJE DE 8 MARTIE, ZIUA FEMEII.  „Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!”

„Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, firavul mărţişor şi odată cu el toată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani!”

” Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

MESAJE DE 8 MARTIE, ZIUA FEMEII. „Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!

„Draga mea mamă, Am căutat să găsesc un cadou potrivit pentru tine… şi cred că l-am găsit. Sper să-ţi umple ziua de bucurie atunci când îl vei primi. La Mulţi Ani!”

„Dacă viaţa ta ar depinde de iubirea pe care ţi-o port…..ai fi nemuritoare!LA MULŢI ANI, scumpa mea  MĂMICĂ!

MESAJE DE 8 MARTIE, ZIUA FEMEII . „Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

„O femeie îi cunoaşte chipul bărbatului pe care îl iubeşte precum marinarul cunoaşte marea”. – Honore de Balzac

MESAJE DE 8 MARTIE, ZIUA FEMEII.  ”Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

„Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie”

„De 8 Martie senin, într-un cadru anonim, primăvara a sosit în al iernii asfinţit. La mulţi ani, iubita mea!”

MESAJE DE 8 MARTIE, ZIUA FEMEII . „Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine… ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta… şi de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru că acolo eşti tu… tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc!”

MESAJE DE 8 MARTIE, ZIUA FEMEII.  „De ziua ta… Ce aş putea să-ţi doresc mai mult decât să ai în suflet veşnic primăvară?”

„Poate că, într-adevăr, ochii femeii iubite sunt marginea lumii”. – Grigore Vieru

„Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

MESAJE DE 8 MARTIE, ZIUA FEMEII.  „Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!”

„Sper ca odată cu venirea primăverii să îţi aduc zâmbetul pe buze, măcar aşa de 8 martie!”

MESAJE DE 8 MARTIE, ZIUA FEMEII.  „Ani frumoşi să-ţi vână-n cale! Sănătate şi… parale!”

Mesaje, urări și felicitări pentru 8 martie. „Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulți ani, dragă FEMEIE!!” 

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!”

 

 

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?