Zelenski i-a trimis un bilet scris de mână lui Putin. Răspunsul liderului de la Kremlin: "Îi voi învinge"

Author: Marina Ionescu

Zelenski i-a trimis un bilet scris de mână lui Putin.

Sursa: Facebook

Președintele Ucrainei i-a trimis un bilet lui Vladimir Putin. Ce i-a transmis Zelenski liderului de la Kremlin?

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a anunțat că oligarhul rus Roman Abramovici va lua parte la negocierile dintre Rusia și Ucraina pentru a ajuta la încetarea războiului.

Potrivit ultimelor informații, miliardarul ruso-israelian Abramovici i-ar fi dat lui Putin un bilet din partea lui Zelenski.

Citeste si: LIVE UPDATE Ziua 34 de război. Au început negocierile între Rusia și Ucraina

Zelenski i-a trimis un bilet scris de mână lui Putin. Răspunsul liderului de la Kremlin

Potrivit lui Dimitri Peskov, patronul suspendat al clubului Chelsea va fi mâna dreaptă a lui Vladimir Putin, la discuțiile de pace ruso-ucrainene.

Recent, presa internațională a făcut publică întâlnirea dintre Putin și Abramovici. Se pare că miliardarul rus a venit cu un mesaj scris pe un bilet din partea liderului ucrainean.

Zelenski i-a trimis liderului de la Kremlin un bilețel scris de mână în care erau anunțate condițiile unui acord de pace prin care liderul ucrainean și-ar fi exprimat acceptarea continuării negocierilor privind încetarea războiului, potrivit The Times.

Citeste si: Roman Abramovici şi negociatorii ucraineni ar fi fost otrăviţi la Kiev. Ce simptome au avut

Însă, Vladimir Putin nu ar fi fost de acord cu aceste condiții, transmițând un alt mesaj prin intermediul lui Abramovici prin care i-ar fi transmis lui Zelenski că vor fi învinși: „Spune-i că îi voi bate”, ar fi transmis liderul de la Kremlin, potrivit  The Times.

Dmitri Paskov, purtătorul de cuvânt al Rusiei, a confirmat informația privind calitatea magnatului rus de negociator.

LIVE UPDATE Ziua 321 de război în Ucraina: Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei susține că Rusia luptă cu NATO și cu Marea Britanie, nu cu Ucraina

„Este adevărat (n.r. – Roman Abramovici), a luat parte la negocieri în stadiul inițial al discuțiilor. Și acum se desfășoară negocieri între cele două echipe, rusă și ucraineană”, a declarat Dmitri Peskov.

Volodimir Zelenski, ajutor din partea rușilor

În urmă cu câteva zile, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a dezvăluit că tot mai mulți oameni de-ai lui Putin s-au oferit să ajute financiar la reconstruirea Ucrainei, dacă aceștia ar fi scutiți de sancțiunile impuse de Occident și SUA.

„Am primit semnale de la el şi de la alţi câţiva oameni de afaceri, care ne propuneau: putem ajuta într-un fel sau altul, putem face ceva. Unii au spus că sunt gata să ajute la reconstruirea ţării după război: Suntem pregătiţi să ne transferăm afacerile în Ucraina, locuim în Anglia sau undeva în Elveţia, ne dorim. Dar ce putem face pentru a nu mai figura pe lista sancţiunilor?”, a transmis Zelenski.

 


Cookies