Vladimir Putin a primit încă o palmă! Serviciile ucrainene spun că s-ar pregăti la Kremlin eliminarea președintelui Rusiei din poziția de lider

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 27 dec 2022, 00:55

Vladimir Putin a primit încă o palmă! Serviciile ucrainene spun că s-ar pregăti la Kremlin eliminarea președintelui Rusiei din poziția de lider

Sursa: Instagram leadervladimirputin

Vladimir Putin ar putea suferi o mare trădare. Se zvonește că la Kremlin s-ar pregăti eliminarea liderului rus, potrivit serviciilor ucrainene.

Se pare că, la Kremlin, înalții țării s-au gândit la mai multe modalități prin care să îl poată elimina pe Vladimir Putin din poziția de lider, potrivit serviciilor secrete ucrainene.  

Se pregătește înlăturarea lui Vladimir Putin de la putere la Kremlin! Ce spun serviciile secrete ucrainene

Vladimir Putin mai primește o lovitură de la semenii lui.

Printre scenariile recente care s-au vehiculat, precum otrăvirea, o boală bruscă sau un accident, acum, un grup de oameni influenți, care nu sunt de acord cu acțiunile lui Vladimir Putin, se formează în rândul elitei de afaceri și politici rusești, potrivit publicației ucrainene zn.ua. 

„Scopul lor este îndepărtarea rapidă a lui Putin de la putere și restabilirea legăturilor economice cu Occidentul, distruse din cauza războiului din Ucraina”, au declarat agenții ucraineni.

Citeste si: Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a revenit în atenția publică după ce a lipsit două săptămâni! S-a spus despre el că ar fi suferit un infarct

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Conform Direcției Principale de Informații a Ministerului ucrainean al Apărării, anumiți oameni din elita politică rusă îl consideră pe directorul FSB Aleksander Bortnikov ca fiind urmașul lui Vladimir Putin. S-a văzut că Bortnikov a fost cel care a căzut recent în dizgrația președintelui Rusiei, iar motivul oficial ar fi fost greșelile de calcul uriașe pe care le-a făcut în războiul pornit de Rusia în Ucraina. Bortnikov și departamentul său au fost responsabili pentru analizarea stării de spirit a populației Ucrainei și a forțelor armatei ucrainene.

„Se știe că Bortnikov și alți reprezentanți influenți ai elitei ruse iau în considerare diverse opțiuni pentru înlăturarea lui Putin de la putere. În special, otrăvirea, îmbolnăvirea bruscă sau alt „accident” nu pot fi excluse. Este posibil ca recenta „scurgere” a locației unităților cecene din nordul Kievului să fie legată de aceste procese”, se menționează în raportul serviciilor secrete ucrainene, care precizează că informația despre ceceni a venit din partea rusă.

Citeste si: Prima reacție a Rusiei la declarațiile lui Joe Biden de la Polonia: „Nu decide Joe Biden cine conduce Rusia”

„Probabil, așa încearcă conducerea FSB-ului să slăbească influența lui Kadîrov. Poate fi, de asemenea, o încercare de a stabili cooperarea cu autoritățile ucrainene în avans, ocolind actuala conducere a Federației Ruse ”, a subliniat Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!