Vladimir Putin a dat termen armatei ruse la care să încheie războiul din Ucraina! Ce se întâmplă pe 9 mai

,
Război

Vladimir Putin a dat termen armatei ruse la care să încheie războiul din Ucraina! Ce se întâmplă pe 9 mai

[Sursa foto: Canva.com]

Vladimir Putin a dat termen generalilor la care să termine războiul în Ucraina. Președintele rus vrea ca invazia să se termine cât mai repede. Liderul de la Kremlin vrea ca Ucraina să fie cucerită în jur de 7 mai, iar pe 9 mai, de Ziua Victoriei împotriva nazismului, să demonstreze că a învins lupta în fața tuturor.


In articol:

Vladimir Putin a dat termen ca războiul din Ucraina să se finalizeze cât mai repede. Liderul rus dorește ca războiul din Ucraina să se termine până la data de 9 mai, ca să arate lumii întregi victoria lui, la parada de la Moscova.

Pe 9 mai este sărbătorită Ziua Victoriei, care comemorează capitalurea Germaniei, în 1945. 

Vladimir Putin a ordonat generalilor săi să încheie războiul din Ucraina până la data maximă de 9 mai

Război

Vladimir Putin a ordonat generalilor săi să încheie războiul din Ucraina până la data maximă de 9 mai

[Sursa foto: Instagram leadervladimirputin]

Vladimir Putin vrea ca pe 9 mai să anunțe, deja, victoria împotriva Ucrainei, potrivit Pravda.

„Conform informațiilor disponibile, există o campanie de propagandă în desfășurare în rândul personalului Forțelor Armate ale Federației Ruse care urmărește să impună ideea că războiul trebuie să se încheie până la 9 mai 2022”,  spune Statul Major General al armatei ucrainene.

Kremlinul respinge acuzațiile despre varianta ca Rusia să apeleze la arme chimice în Ucraina, precizând că există o tactică de a distrage atenția de la întrebări incomode pentru Washington.

Citeste si: S-au lansat rachete în apropierea circuitului de Formula 1 din Arabia Saudită! Mesajul transmis de conducerea F1

Pe lângă asta, rușii l-au acuzat pe Joe Biden că încearcă să schimbe situația de la programul american de arme chimice și biologice din Ucraina prin declarațiile pe care le face despre posibila folosire de către Rusia a armelor chimice în Ucraina.

„Este clar că americanii încearcă să distragă atenţia vorbind despre o presupusă ameninţare rusă, pe fondul scandalului provocat (…) de programele de dezvoltare a armelor chimice şi biologice pe care Statele Unite le-au pus în aplicare în mai multe ţări, inclusiv în Ucraina”, a transmis purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Rusia acuză SUA de producerea unui program de arme biologice în Ucraina 

Ministerul Apărării de la Moscova acuză zi de zi SUA că ar fi finanțat un program de arme biologice în Ucraina, precizând că deține dovezi care demonstrează această afirmație.

Citeste si: Militarii ruși și-au ucis proprii comandanți! Vladimir Putin este în șoc. Care este motivul

Rusia a negat vehement, vineri, orice încălcare a dreptului internațional după ce a fost acuzată de Ucraina că utilizează bombe cu fosfor în ofensiva militară pe care o dirijează de mai bine de o lună de la invazie. Bombele cu fosfor sunt arme incendiare, iar utilizarea lor împotriva civililor este strict interzisă, dar nu și împotriva țintelor militare, conform unei Convenții semnate în 1980 la Geneva.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Militarii ruși și-au ucis proprii comandanți! Vladimir Putin este în șoc. Care este motivul

Poliţist bătut în Cluj: Colegii agentului au tras focuri de armă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Amenzi usturătoare de peste 9.500 de lei pentru cei care vând alcool și tutun minorilor! Legea promulgată de Klaus Iohannis intră astăzi în vigoare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies