Zeci de oameni, aduși cu mandat: cazul Caracal EXPLODEAZA

Cazul Caracal ia o amploare imensă. Zeci de oameni sunt aduși cu mandat în fața anchetatorilor. Totul se întâmplă acum.


In articol:

Oamenii legii vor să afle de la localnici dacă există mai multe victime ale lui Gheorghe Dincă și ale clanurilor interlope din județul Olt.

Cazul Caracal explodează pur și simplu. Astăzi, anchetatorii aduc la audieri mai multe fete, posibile victime ale lui Gheorghe Dincă sau ale grupărilor interlope din Caracal. Acestea vor ajunge în scurt timp la audieri.

Procurorii DIICOT, care se ocupă de anchetă fac acum noi verificări cu privire la traficul de persoane şi grupările interlope din Caracal, dar totodată şi asupra trecutului lui Gheorghe Dincă. Rămâne de văzut, dacă aceste fete vor face şi vreo dezvăluire legată de Gheorghe Dincă, dacă ele au fost de asemenea victime ale monstrului din Caracal şi dacă acesta făcea parte din vreo grupare de trafic de persoane.

Tot azi, mai au loc şi alte audieri importante. Patru vecini ai lu Gheorghe Dincă se vor prezenta din nou în faţa anchetatorilor. Aceste persoane au mai fost audiate şi zilele trecute, însă la acel moment se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Ei nu au oferit procurorilor date concrete şi coerente, aşa că acum au fost chemaţi pentru a da noi explicaţii, anunță RTV.

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit, violat și ucis pe tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

sursa: capital.ro

Citeste si: Anunț de ultimă oră: tăierea pensiilor! Când va avea loc

Citeste si: Se dau bani! 6.500 de lei începând de astăzi! Primul venit, primul servit

Citeste si: Sexy impresara a recunoscut! Ce a facut-o pe Anamaria Prodan sa-l loveasca pe Dan Alexa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate