Se dau bani! 6.500 de lei începând de astăzi! Primul venit, primul servit

,

Anunț de ultimă oră pentru românii cu mașini second-hand. Totul începe astăzi. Românii abia așteptau decizia. Zeci de mii de șoferi care vor mașină nouă sunt vizați.


In articol:

Anunț extrem de important pentru zeci de mii de șoferi. Persoanele fizice au la dispoziție 20.000 de bouchere în programul Rabla Clasic. Totul se întâmplă chiar de astăzi.

Persoanele fizice care vor să-şi caseze un autoturism mai vechi de opt ani pot merge, începând de luni, la producătorii validaţi pentru a accesa „Rabla Clasic”, ca urmare a suplimentării programului cu 130 de milioane de lei, a anunţat Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

„Începând de luni, 19 august 2019, ora 10:00, persoanele fizice pot merge la producătorii validaţi pentru îndeplinirea formalităţilor de înscriere în vederea accesării Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional („Rabla Clasic”).

P rogramul „Rabla Clasic” a fost suplimentat cu 130 milioane lei, sumă care reprezintă aproximativ 20.000 de prime de casare. Astfel, numărul primelor de casare acordate în anul 2019 va depăşi numărul primelor de casare acordate până acum de Administraţia Fondului pentru Mediu în cei 16 ani de când se derulează acest program, totalizând 55.000 de prime de casare acordate în cadrul acestui an”, notează instituţia.

Potrivit sursei citate, cuantumul primei de casare pentru Programul „Rabla Clasic” este de 6.500 de lei pentru fiecare autovehicul uzat, mai vechi de opt ani, dat spre casare şi se acordă pentru achiziţionarea unui autovehicul nou al cărui sistem de propulsie generează maximum 120 g de CO2/km, în regim de funcţionare mixt (maximum 140 g CO2/km conform standardului WLTP).

De asemenea, la prima de casare se poate adăuga un ecobonus de 1.000

lei în cazul achiziţionării unui autovehicul nou, echipat cu sistem de propulsie care generează o cantitate de emisii de maximum 96 g de CO2/km (maximum 105 g CO2/km conform standardului WLTP) şi/sau un ecobonus de 1.700 lei la achiziţionarea unui autovehicul nou, echipat cu sistem de propulsie hibrid.

În cazul în care se întrunesc ambele condiţii, cele două ecobonusuri pot fi cumulate cu prima de casare, ajungându-se astfel la acordarea unei finanţări în cuantum de 9.200

lei.

sursa: capital.ro

Citeste si: Ce bolid si-a cumparat Andrei de la "Puterea Dragostei": cu masina asta lasa in urma multi concurenti

Citeste si: VIDEO Comerciant filmat in timp ce injecta pepenii cu un lichid. Revoltator

Citeste si: Aroganta maxima! Ce număr de înmatriculare şi-a pus un român din Ungaria- FOTO

 

Citește-ne pe
Citește și:

Horoscop 19 august 2019. Zodia care are o zi extrem de dificila

Rusia intensifică activitățile militare la granița cu Ucraina. Zeci de Bombardiere Su-24 și avioane de vânătoare MiG-31BM mobilizate la Voronej și Crimeea

Câți bani a pierdut Culiță Sterp după ce a abandonat Survivor România. Ce nu a spus Faimosul despre competiție

Un nou cutremur a lovit România! Al doilea în doar câteva ore!

S-a terminat prietenia! Bogdan Mocanu a explodat: "eu sunt prost sau ce?" Le-a spus tuturor ce i-a facut Jador in ultimele 5 luni

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies