Anunț de ultimă oră: tăierea pensiilor! Când va avea loc

Premierul Viorica Dăncilă a dat ultimele detalii despre inițiativa de impozitare a pensiilor.

Premierul a declarat că știe că este o măsură pe care o așteaptă mulți oameni.

Viorica Dăncilă a declarat, întrebată cum vor fi impozitate pensiile speciale, că pe acest subiect este necesară o dezbatere care poate fi făcută în Parlament, unde va avea loc un vot în acest sens.

Eu cred că pentru impozitarea pensiilor speciale este nevoie de o dezbatere și cred că acest lucru poate fi făcut în Parlament, astfel încât fiecare să vină cu argumente care să justifice această măsură. E o măsură care știu că este așteptată de foarte mulți oameni, de aceea printr-un proiect de lege vom merge în Parlament și acolo va fi un vot”, a declarat Viorica Dăncilă, duminică, la Antena 3, chestionată care va fi modul impozitării pensiilor speciale.

Ministerul Finanţelor va continua în intenţia de a impozita pensiile speciale, chiar dacă măsura nu a fost prevăzută în actualul pachet legislativ ce însoţeşte rectificarea bugetară, care a fost pus în dezbatere publică, a declarat pe 6 august ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici.

teodorovici

sursa: capital.ro

Citeste si: Bobicioiu si-a facut iubita! Multi spun ca seamana cu Bianca: oare nu a putut sa treaca peste despartire? Cum arata noua lui cucerire

Citeste si: BOMBA la Puterea Dragostei: Larisa, insarcinata cu Culita Sterp?

Citeste si: Bomba in showbiz. Au aparut iar impreuna! Oamenii au crezut ca nu vad bine!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate