Zeci de hectare de padure, cuprinse de flacari pe Valea Lotrului! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 15:45

Incendiul a izbucnit in urma cu aproape 24 de ore si, de atunci, toata lumea din zona orasului Brezoi a intrat in alerta.

Din cauza fumului gros care a acoperit localitatea abia ca se mai poate respira. De teama ca focul care a cuprins padurea din apropierea localitatii s-ar putea extinde si la casele oamenilor, sute de pompieri si padurari se lupta sa limiteze dezastrul. 

Chiar daca pompierii au intervenit cu sapte autospeciale, vantul puternic a facut ca incendiul sa se extinda in padurea de conifere pe o suprafata de aproximativ 60 de hectare.


Toata noaptea pompierii s-au luptat cu flacarile, in zadar, insa, din cauza terenului accidentat nu au avut niciun spor, padurea a ars in continuare.

In acesata dimineata, pompierii au cerut in ajutor un elicopter cu care spera sa stinga valvataia care inghite muntele incet, incet.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!