Zanni și Ana Porgras se vor muta împreună după terminarea competiției Survivor România? Faimoasa a dezvăluit totul

Author: Ana Dinu
Ana a dezvaluit daca se muta cu Zanni
Sursa: Instagram

Ana Porgras și Zanni au legat o frumoasă relație de prietenie în competiția Survivor România 2021. Ba chiar s-a zvonit că cei doi ar forma un cuplu și urmează să se mute împreună după competiție. Faimoasa a dezvăluit totul despre mutarea lor.

Zanni și Ana Porgras s-au înțeles foarte bine în competiția din Republica Dominicană. Cei doi au legat o frumoasă relație de prietenie, după cum a declarat Faimoasa în nenumărate rânduri. Însă, zvonurile nu au întârziată să apară, fanii din mediul online sunt de părere că cei doi sunt mai mult decât prieteni, iar asta s-a putut observa pe parcursul competiției. Ana Porgras a fost întrebată dacă se vor muta împreună după ce competiția se va termina.

Zanni și Ana Porgras se vor muta împreună după Survivor România 2021?

Ana Porgras a părăsit competiția Survivor România când se aștepta mai puțin. Faimoasa nu s-a numărat printre cei mai votați concurenți, astfel visul Survivor s-a terminat pentru ea după câteva luni în care a rezistat eroic în competiție și a reușit să aducă puncte importante echipei Faimoșilor. 

Plecarea din competiție a Anei a declanșat un adevărat război în camp din partea lui Zanni, care avea o legătură extrem de strânsă cu bruneta.

De când s-a întors de la Survivor România, Ana Porgras postează constant mesaje de susținere pe rețelele de socializare pentru Zanni, care a rămas în competiție și este tot mai aproape de marele premiu.

Faimoasa a organizat, de curând, pe Instagram, la secțiunea stories, o serie de întrebări și răspunsuri, astfel curioșii au putut să-i pună brunetei orice întrebare.

Zis și făcut, fanii i-au pus o întrebare neașteptată, cineva a întrebat-o dacă:  "O să stai cu Zanni când vine de la Survivor?".

Citeste si: Mesajul emoționant pe care iubitul Elenei Marin l-a făcut public de ziua ei. Ce i-a scris tânărul concurentei de la Survivor România 2021

Răspunsul Anei nu a întârziat să apară, chiar dacă răspunsul ei nu a fost cel așteptat de toată lumea.

"Zanni locuiește la București, eu la Brașov, deci nu", a spus Ana Porgras pe contul său de Instagram.

Zanni a fost batut? Castigatorul Survivor Romania 2021 are ochiul invinetit: M-au umflat hater-ii care nu voiau sa castig Survivor...

Bruneta a vorbit și despre Ștefan Ciculescu care a ieșit favoritul săptămânii, după scandalul cu Sebastian Chitoșcă. Aceasta este dezamăgită de decizia publicului, care a trecut cu vederea ieșirea nervoasă a Faimosului, ba chiar a fost apreciat.

"Părerea mea despre faptul că Ștefan a ieșit favorit nu este una foarte bună. Vă zic și de ce. Pentru că, prin asta, de fapt și de drept, ce s-a făcut, s-a încurajat comportamentul ăsta al lui", a mai spusa Ana Porgras.

Citeste si: Simona Hapciuc si Alin Salajean, pentru prima data fata in fata: "Ana si-a calcat principiul de sportiv pentru a scoate pe cineva afara..." Dezvaluiri de senzatie despre gesturile unor Faimosi de la Survivor Romania de care abia acum s-a aflat

 


Cookies