Yuksel, marul discordiei dintre Ali si Mavi! Afla ce se va intampla la conacul Gorecki, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Dragoste si ura", de la ora 20:00, la Kanal D!

Tensiunile ating cote maxime in cuplul Ali - Mavi Gorecki dupa ce frumoasa afacerista, Yuksel “si-a bagat coada” in relatia acestora.

Mavi turbeaza cand descopera cadoul pe care Yuksel i l-ar fi oferit lui Ali si ia masuri. Devenita rapid marul discordiei dintre Mavi si Ali, Yuksel continua “asaltul” asupra barbatului.

 

 

 

Elmas are un plan bine pus la punct pentru a pune mana pe averea sotului ei, Fazil. Elmas isi doreste sa ramana insarcinata insa, ca sa-si duca mai rapid planul la indeplinire, apeleaza la un siretlic. 

 

 

 

Safiye ia masuri in ceea ce-o priveste pe Fatma. Pentru ca nu mai vrea sa traiasca sub acelasi acoperis cu concubina sotului ei, cea care i-a daruit acestuia cel de-al doilea copil, pe Demirhan, Safiye ii face o propunere incitanta Fatmei. Spre surprinderea tuturor, Fatma o va pune intr-o lumina nefavorabila pe Safiye in fata intregii familii.  

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate