Yildiz din serialul Prețul fericirii, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată în prezent celebra actriță Eda Ece

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 dec 2023, 13:59
video Foto(5)

Yildiz din producția Prețul fericirii a recurs de curând la o schimbare uluitoare de look! Tinerei actrițe Eda Ece îi priește mariajul și arată din ce în ce mai bine!

Eda Ece a împlinit în luna iunie, 33 de ani și cu toate acestea se numără printre cele mai apreciate și admirate actrițe ale momentului în Turcia. În cei cincisprezece ani de activitate pe platourile de filmare, aceasta a demonstrat un talent desăvârșit și o carismă aparte, devenind din ce în ce mai adulată de publicul larg. Fanii serialelor turcești din România au cunoscut-o pe talentata actriță încă din anul 2019, când a apărut în distribuția serialului Prețul fericirii, difuzat la Kanal D, în care a interpretat rolul principal Yildiz.

Yildiz din producția Prețul fericirii a recurs de curând la o schimbare uluitoare de look

Eda Ece a venit pe lume în anul 1990, în Istanbul, unde a crescut și a studiat peste ani. După încheierea liceului, ambițioasa tânără și-a dorit să pătrundă în tainele actoriei, însă la îndemnul părinților ei, această s-a reorientat către Facultatea de Psihologie, din cadrul Universității Bilgi din Istanbul.

Însă după absolvire Eda a conștientizat faptul că nu va putea renunța la marea ei pasiune pentru actorie și atunci s-a îndreptat către o școală privată de teatru, pe care a încheiat-o cu succes, reușind astfel să își îndeplinească marele vis de a deveni actrița.

După câteva dezamăgiri pe plan sentimental, Eda Ece l-a întâlnit pe carismaticul sportiv Buğrahan Tuncer, un celebru baschetbalist din Turcia, de care s-a îndrăgostit iremediabil și care după doi ani de relație a cerut-o în căsătorie.

Anul acesta cei doi tineri s-au căsătorit într-un cadru de poveste din Istanbul, unde au avut alături rude, prieteni și mulți colegi de breaslă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Yildiz din serialul Prețul fericirii, în luna de miere alături de chipeșul ei soț! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Eda Ece în compania soțului ei, Buğrahan Tuncer

De curând, renumita actrița, care este destul de activă în mediul online, a publicat câteva imagini inedite în care și-a făcut apariția cu un look total schimbat.

Eda Ece și-a schimbat atât culoarea părului cât și coafură și arată uluitor, cu alură fresh și încântătoare că întotdeauna.

Citește și: Yildiz din serialul Prețul fericirii, detalii de ultimă oră despre nunta sa! Iată ce anunț neașteptat a făcut celebra actriță Eda Ece, la scurt timp de la grandioasa petrecere de logodnă, la care a strălucit alături de iubitul ei, Buğrahan Tuncer