Yildiz din serialul Prețul fericirii, detalii de ultimă oră despre nunta sa! Iată ce anunț neașteptat a făcut celebra actriță Eda Ece, la scurt timp de la grandioasa petrecere de logodnă, la care a strălucit alături de iubitul ei, Buğrahan Tuncer

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mai 2023, 11:57
video Foto(5)

Yildiz din serialul Prețul fericirii a anunțat o schimbare de ultimă oră despre nunta sa! Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală în presa din Turcia, la scurt timp de la petrecerea de logodnă a frumoasei actrițe Eda Ece cu faimosul baschetbalist Buğrahan Tuncer.

Eda Ece are doar 32 de ani și cu toate acestea se numără printre cele mai apreciate actrițe ale generației sale. În cei peste cincisprezece ani de activitate pe platourile de filmare, superba actriță a dovedit un talent desăvârșit și o pasiune uriașă pentru profesie în multele roluri jucate magistral în producții de excepție. Cel mai recent proiect este rolul jucat în serialul Prețul fericirii, în care a dat viață personajului principal Yildiz, care i-a adus și cel mai mare succes de până acum.

În urmă cu o luna, îndrăgita actriță s-a logodit cu renumitul baschetbalist, Buğrahan Tuncer (29 de ani), alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape patru ani, iar în prezent cei doi îndrăgostiți se pregătesc intens de nuntă.

Yildiz din serialul Prețul fericirii, detalii de ultimă oră despre nunta sa! Iată ce anunț neașteptat a făcut celebra actriță

Eda Ece a venit pe lume în anul 1990, în Istanbul, într-o familie renumită, în sânul căreia a primit o educație de seama.

Părinții săi, actori de profesie, i-au insuflat pasiunea pentru actorie încă din primii săi ani de viață și i-au ghidat pașii spre o carieră de succes mai târziu, pentru a duce mai departe tradiția familiei. Însă la vârsta majoratului, după absolvirea liceului, Eda a decis să se înscrie la Facultatea de Psihologie, în cadrul Universității Bilgi din Istanbul.

Citește și: Când veți putea urmări serialul turcesc Prețul fericirii la Kanal D! Iată care vor fi noile zile de difuzare, începând de săptămâna aceasta

După încheierea facultății, tânăra Eda Ece a constatat că nu va putea profesa în domeniul psihologiei și s-a reorientat către prima ei mare pasiune, actoria și a urmat cursurile unei școli private de teatru, iar apoi a început să participe la diverse casting-uri. La vârsta de 21 de ani, Eda a fost cooptată în distribuția producției Pis Yedili, care a însemnat primul pas către carieră strălucită de astăzi în domeniul actoriei.

Pentru că a dovedit rapid un talent uluitor, tânăra actriță a început să primească din ce în ce mai multe oferte de a juca în producții importante. În anul 2018 a fost cooptată în distribuția serialului Prețul fericirii, în rolul principal, Yildiz, care i-a adus cel mai mare succes de până acum și a propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Yildiz din serialul Prețul fericirii, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost fotografiată celebra actriță Eda Ece, la primele ore ale dimineții

Dincolo de carieră, Eda Ece este o femeie fericită și împlinită și pe plan personal, deoarece trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de sportivul Buğrahan Tuncer. După patru ani de relație, cei doi îndrăgostiți s-au logodit iar în prezent se pregătesc pentru nuntă.

De curând, celebra actriță a anunțat dată exactă a nunții sale. Pe 20 iunie, Eda Ece își va sărbători ziua de naștere, iar pe 21 iunie este programată nuntă. Potrivit publicației gecce.com, la petrecere va fi prezența și renumită cântăreața și actrița Şevval Sam (Ender din serialul Prețul fericirii) care va încânta invitații și cu un minunat program artistic. Iar martorii de nuntă ai celor doi miri vor fi Gaye Sökmen, Melda Nar și Ayşegül Aldinç.