Yıldız din serialul Prețul fericirii, prima apariție în public, alături de logodnicul ei! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță Eda Ece de alesul inimii sale, pe malul mării!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 apr 2023, 15:25
Foto(4)

Yıldız din serialul Prețul fericirii, apariție de senzație alături de viitorul ei soț! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Eda Ece în compania carismaticului ei logodnic, pe malul mării, într-un cadru romantic!

Eda Ece are doar 32 de ani, însă a reușit să cucerească publicul cu talentul ei uluitor și cu o carismă aparte încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, în producții de mare succes. De-a lungul celor cincisprezece ani de activitate pe platourile de filmare, Eda a jucat multe roluri memorabile în seriale și filme de excepție care i-au adus mari reușite și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe ale generației sale.


Telespectatorii din România au cunoscut-o încă din anul 2019, când a jucat în serialul Prețul fericirii, în rolul Yildiz, care i-a adus cel mai mare succes în carieră. De curând, frumoasa actriță a anunțat că s-a logodit cu iubitul ei, renumitul baschetbalist, Buğrahan Tuncer (29 de ani), alături de care trăiește o intensă poveste de iubire de aproape patru ani.

Yıldız din serialul Prețul fericirii, prima apariție în public, alături de logodnicul ei

Eda Ece s-a născut în 1990, în Istanbul, într-o familie de actori renumiți. Astfel, Eda a luat contact cu fascinantă lume a cinematografiei încă de la o vârstă fragedă și s-a îndrăgostit iremediabil de acest domeniu, dorindu-și cu ardoare că peste ani să devină ea însăși o actrița de renume. În perioada liceului, pe când era doar o adolescență, Eda Ece a început să joace în echipa de teatru a școlii.

Însă după absolvirea liceului, tânăra și-a dorit să se înscrie la Facultatea de Psihologie, în cadrul Universității Bilgi din Istanbul.

Citește și: “Prețul fericirii”, îndrăgitul serial turcesc revine cu episoade noi, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Eda Ece a debutat pe platourile de filmare la vârsta de 21 de ani, în distribuția producției Pis Yedili, care a reprezentat primul pas către carieră de succes de astăzi.

Dovedind un talent desăvârșit, Eda Ece a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în producții de amploare. În anul 2018 a fost cooptată în distribuția serialului Prețul fericirii, în rolul principal, Yildiz, care i-a adus cel mai mare succes din carieră și a propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din generația ei.

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Deși atunci când vine vorba despre viață personală, Eda Eca a fost mereu foarte discretă, de curând, celebra actrița a anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, renumitul jucător de baschet, Buğrahan Tuncer. Cei doi îndrăgostiți formează un cuplu fericit de aproape patru ani. Potrivit viatcuaromadecafea.com, celebra actrița va îmbrăcă rochia de mireasă chiar în această vară, pe 8 iunie, iar fastuosul eveniment va avea loc într-un hotel aflat pe malul mării, în districtul Beșiștaș, din Istanbul.

Adevăratul motiv pentru care superba actriță Nesrin Cavadzade a părăsit distribuția serialului Prețul fericirii, în care a jucat rolul Şahika! Și-a dorit să plece sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Recent, îndrăgita actriță a publicat pe contul ei de socializare prima imagine în care apare alături de logodnicul ei, în public. Cei doi îndrăgostiți au fost fotografiați undeva pe malul marii, în timpul unei plimbări romantice și par foarte fericiți și împliniți împreună.

Citește și: Yildiz din serialul Prețul fericirii, mărturisiri neașteptate despre boala de care suferă! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Eda Ece!