Yildiz află că soțul ei, Cagatay, o înșală. Vezi online live episodul 111 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 02 mar 2024, 00:55

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 1 iunie 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 1 iunie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Episodul 111 al serialului “Prețul Fericirii” va fi difuzat joi, 1 iunie 2023, pe Kanal D.  Serialul urmează să fie difuzat de joi până sâmbătă de la ora 20:00.

Hasan Ali a murit într-o explozie, iar Cagatay încearcă să găsească vinovatul

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

 Cagatay le învinuiește pe Yildiz și pe Ender, deși dușmanii acestuia au pus bomba în casă.

El a preluat afacerea, dar după 6 luni ajunge în pragul falimentului. Yildiz îl supără pentru că nu înțelege cât de gravă este situația și cheltuie bani pe haine și petreceri. Aceasta nu își dă seama că au probleme serioase și că soțul ei vrea să ia o decizie în legătură cu căsnicia lor.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care marele actor Erdal Özyağcılar a părăsit distribuția serialului Prețul fericirii, în care a jucat rolul Hasan Ali! Și-a dorit să se retragă sau a fost nevoit să își încheie brusc activitatea?

Ender s-a mutat în Londra cu Kaya dar se plictisește de viața simplă lipsită de intrigi și se întoarce. Kaya, în schimb, este mulțumit de viața liniștită de acolo și se despart. Emir lucrează acum la restaurantul lui Omer. 

Feyza i-a spus lui Cagatay că Atlas nu este fiul lui. Ei doi sunt prieteni apropiați, iar Asuman o avertizează pe Yildiz în privința lor în repetate rânduri.

Omer și Feyza spun că sunt împreună de o lună, iar Yildiz trebuie să își ceară scuze de la Cagatay și de la Feyza. Cagatay se supără pe ea și seara rămâne la hotel. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cagatay se întoarce dimineața acasă și se ceartă din nou cu Yildiz.

Îi zice că s-a săturat de ea și îi face tot felul de reproșuri. Yildiz află că Cagatay o înșală cu noua lor vecină.

Pentru a afla ce se întâmplă cu personajele tale preferate, urmărește în această seară, de la ora 20:00, serialul tău preferat “Prețul Fericirii”.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Ender va pune la cale un plan pentru a-l demasca pe soțul lui Yildiz! „O să-i prindem pe Cagatay și pe amanta lui aici”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe de-a lungul serialului și cum încearcă aceasta să treacă peste ele cu calm și tact.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de joi până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .