În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Ender va pune la cale un plan pentru a-l demasca pe soțul lui Yildiz! „O să-i prindem pe Cagatay și pe amanta lui aici”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 iun 2023, 10:35
pretul fericirii Foto(6)

Cagatay si Kumru se vor întâlni in continuare in secret

Sursa: Captură KANAL D

Astăzi, in serialul Prețul fericirii: Ender și Caner au de gând să îi dovedească lui Yildiz că soțul ei o înșală! „O sa fac spectacol!” Cagatay, la un pas de a fi demascat! Yildiz, încântată de apariția șarmantului Doğan! „Vecina ta pare o femeie bună!”

Producția turcească Prețul fericirii, difuzată de joi până sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi evenimente dramatice, momente emoționante și răsturnări uluitoare de situație prin care trec personajele principale. După ce și-au atins scopul, prin eliminarea lui Hasan Ali, Yildiz și Ender se vor confruntă cu noi probleme și obstacole dificile. Pe de o parte Ender l-a pierdut pe Kaya, care a decis să se stabilească în Londra, iar pe de altă parte, Yildiz e pe cale să îl piardă pe Cagatay, care are o aventură cu o altă femeie.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Ender va pune la cale un plan pentru a-l demască pe soțul lui Yildiz

În episodul din această seară, din serialul Prețul fericirii, Yildiz va trece prin momente cumplite deoarece va simți că mariajul ei este pe cale de a se destramă definitiv. Deși va încerca din răsputeri să îl recucerească pe soțul ei, Yildiz nu va reuși decât să îl îndepărteze și mai mult și să îl trimită în brațele viclenei Kumru.

Citește și: Yildiz din serialul Prețul fericirii, detalii de ultimă oră despre nunta sa! Iată ce anunț neașteptat a făcut celebra actriță Eda Ece, la scurt timp de la grandioasa petrecere de logodnă, la care a strălucit alături de iubitul ei, Buğrahan Tuncer

Între timp, Kumru încearcă să se apropie din ce în ce mai mult de Yildiz, arătându-se dornică să devină cele mai bune prietene, însă de fapt nu va urmări decât să câștige teren și să îl acapareze pe Cagatay definitiv.

La conacul lui Yildiz își va face apariția șarmantul Dogan, tatăl lui Kumru, care ajunge în Istanbul, după ce va afla că fiica lui are o relație secretă. Bărbatul va fi fascinat de frumusețea și dezinvoltură lui Yildiz și își va dori să o cunoască mai bine.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Între timp, Ender va pune la cale un plan pentru a-l demască pe Cagatay, după ce Yildiz îi spune că îl suspectează de ceva vreme că o înșală. În ciuda amenințărilor lansate de Cagatay, Ender și Caner vor încerca din răsputeri să-i întindă o cursa pentru a-l prinde împreună cu amanta lui.

În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”,  Yildiz, lovitură sub centură pentru Cagatay și Kumru

„O să-i prindem pe Cagatay și pe amanta lui aici, punct!”, spune

Ender.

Citește și: Ender din serialul Prețul fericirii, dezvăluire uluitoare din culisele filmărilor! Îndrăgita actriță Şevval Sam și-a surprins fanii din mediul online cu o postare neașteptată despre colegii săi de platou!

 


Episodul 15 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D vineri, 29 septembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.