Wow! Anamaria Prodan confundata cu o prostituata. Ce le-a raspuns sexy impresara barbatilor care au abordat-o

Autor: L.S.
Actualizat: 14 ian 2020, 13:45

Anamaria Prodan a povestit o întâmplare petrecută atunci când a negociat transferul lui Georgios Samaras de la West Bromwich Albion la Al Hilal.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a povestit cum în 2015, într-un restaurant din Londra, a fost confundată cu o prostituată și abordată de doi bărbați.

" M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos.

Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost.

Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă. De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele.

Le-am zis râzând: «Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie", a povestit Anamaria Prodan, la GSP Live.

" Nu există bărbat care să nu se gândească să meargă cu tine. Eu nu judec, pentru că am trăit printre bărbați. Ei sunt făcuți pentru a fi vânători. O femeie puternică rămâne prietenă și cu cel care încearcă»"- Anamaria Prodan

Citeste si: Averea impresionantă pe care o are Anamaria Prodan! Sexy-impresara a dezvăluit suma uluitoare: "Aş putea trăi 20 de vieţi"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cat de emotionant! Anamaria Prodan, mesaj catre mama ei de Sfantul Ion: "Nimic nu s-a schimbat de cand ai plecat"

Citeste si: Anamaria Prodan, în lacrimi! Din păcate este vorba despre fiica ei, Sarah!Tanara a suferit o accidentare grava

Citeste si: Anamaria Prodan a recunoscut! Declaratii uluitoare despre Laurentiu Reghecampf: "Dorinta i s-a indeplinit"

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!