Anamaria Prodan, în lacrimi! Din păcate este vorba despre fiica ei, Sarah!

,

Sarah, fiica Anamariei Prodan, a suferit o accidentare serioasă – ruptură de ligamente – și a trebuit să ia o pauză mai lungă de la antrenamente și jocuri. Perioada de refacere era absolut necesară, iar Anamaria Prodan, firește, a fost afectată de această perioadă dificilă prin care a trecut fiica sa.

Atunci când Sarah era în spital, Anamaria Prodan a fost încurajată, la rândul ei, de toți prietenii și apropiații. A încurajat-o pe Sarah din tot sufletul și, la un moment dat, i-a transmis un mesaj emoționant, relatează cancan.ro.

„My perfect kid @sarahh ❤️❤️❤️❤️❤️🏀🏀🏀love u to the moon and back ❤️❤️❤️🏀🏀🏀” – ”Copilul meu perfect, te iubesc până la lună și înapoi”, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan.

Sarah iubește baschetul la nebuni, iar marea ei dorință a fost să devină jucător profesionist de baschet. ”Baschetul mi-a luat durerea”, a mărturisit fiica celebrei impresare.

„De la momentul în care am luat cunoștință cu baschetul, am știut că o să ajung să-l iubesc pentru totdeauna. Majoritatea se îndrăgostesc de joc, dar eu m-am îndrăgostit de proces. Dorința mea este să devin un jucător profesionist de baschet. Iubesc ideea de a lucra pentru ceva ce dorești cu adevărat. În drumul ales de a iubi procesul, de asemenea am început să iubesc și competiția. Iubesc să câștig, iar oamenii care mă cunosc știu că urăsc să pierd. Baschetul mi-a luat durerea și mi-a schimat lumea. Jocul e mult mai mult decât simplu baschet, jocul m-a învățat să fiu răbdătoare. Mi-a dat oportunitatea să călătoresc peste tot în lume și continuă să-mi ofere oportunități pe zi ce trece”, a mărturisit, la un moment dat, Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Dupa ce s-a impacat cu Culita, Carmen de la Salciua si-a facut bagajul: ''Am plecat de acasa''

Au fost descoperite urmele ultimilor dinozauri care au pășit pe sol britanic

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Gigi Becali e in culmea fericirii! Fiica latifundiarului din Pipera i-a dat vestea cea mare la o luna de la nunta fastuoasa

BOMBA! Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au DESPARTIT, la nici o luna de la impacare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies