Anamaria Prodan, în lacrimi! Din păcate este vorba despre fiica ei, Sarah!

Autor: A.I.
Actualizat: 27 nov 2020, 00:30

Sarah, fiica Anamariei Prodan, a suferit o accidentare serioasă – ruptură de ligamente – și a trebuit să ia o pauză mai lungă de la antrenamente și jocuri. Perioada de refacere era absolut necesară, iar Anamaria Prodan, firește, a fost afectată de această perioadă dificilă prin care a trecut fiica sa.

Atunci când Sarah era în spital, Anamaria Prodan a fost încurajată, la rândul ei, de toți prietenii și apropiații. A încurajat-o pe Sarah din tot sufletul și, la un moment dat, i-a transmis un mesaj emoționant, relatează cancan.ro.

„My perfect kid @sarahh ❤️❤️❤️❤️❤️🏀🏀🏀love u to the moon and back ❤️❤️❤️🏀🏀🏀” – ”Copilul meu perfect, te iubesc până la lună și înapoi”, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan.

Sarah iubește baschetul la nebuni, iar marea ei dorință a fost să devină jucător profesionist de baschet. ”Baschetul mi-a luat durerea”, a mărturisit fiica celebrei impresare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„De la momentul în care am luat cunoștință cu baschetul, am știut că o să ajung să-l iubesc pentru totdeauna. Majoritatea se îndrăgostesc de joc, dar eu m-am îndrăgostit de proces. Dorința mea este să devin un jucător profesionist de baschet. Iubesc ideea de a lucra pentru ceva ce dorești cu adevărat. În drumul ales de a iubi procesul, de asemenea am început să iubesc și competiția. Iubesc să câștig, iar oamenii care mă cunosc știu că urăsc să pierd.

Baschetul mi-a luat durerea și mi-a schimat lumea. Jocul e mult mai mult decât simplu baschet, jocul m-a învățat să fiu răbdătoare. Mi-a dat oportunitatea să călătoresc peste tot în lume și continuă să-mi ofere oportunități pe zi ce trece”, a mărturisit, la un moment dat, Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan.