Vremea devine mai caldă decât ar fi normal. Prognoza meteo ANM vineri, 13 ianuarie 2023

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 13 ianuarie 2023 

Sursa: PixaBay, canva.com

Vremea se încălzește din nou la nivelul întregii țări, astfel că maximele termice vor atinge valori mai ridicate decât ar fi normal pentru data din calendar. Iată prognoza meteo ANM pentru vineri, 13 ianuarie 2023.

La început de weekend, temperaturile se vor afla în creștere în aproape toate regiunile țării, astfel că meteorologii anunță valori mult mai mari decât ar fi normal pentru luna ianuarie. Iată ce maxime se vor atinge, în ce zone vor mai fi precipitații și cum va fi vremea la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo ANM vineri, 13 ianuarie 2023. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o vreme mai caldă decât ar fi normal în a doua decadă a lunii ianuarie.

Astfel, ziua de vineri va aduce temperaturi maxime de până la 3-11 grade, în creștere ușoară față de ziua precedentă.

Minimele din noaptea de vineri spre sâmbătă se vor încadra între -4 și 4 grade. 

Meteorologii anunță că pe timpul zilei vor mai fi înnorări în partea de nord-vest a țării, iar aria ploilor va fi în extindere. Nu vor lipsi precipitațiile în aceste zone, iar atmosfera va fi în general închisă.

În zonele montane se anunță vreme mohorâtă, iar dacă în stațiuni precipitațiile vor fi mixte, la altitudini mari sunt anunțate ninsori, ceea ce va face ca stratul de zăpadă să crească.

În restul regiunilor țării, cerul va fi mai mult variabil, iar în zonele joase de relief va mai fi ceață, în special dimineața și noaptea. Precipitațiile sub formă de ploaie pot să mai apară izolat, însă nu va fi vorba despre cantități însemnate de apă.

Vântul va sufla slab și moderat la nivelul întregii țări.  

Citește și: Când vine iarna în România în 2023? Prognoza meteo completă pentru ianuarie și februarie

Vremea în București vineri, 13 ianuarie 2023

La București, maximele din timpul zilei de vineri, 13 ianuarie 2023, se vor situa peste cele specifice pentru luna ianuarie. La orele prânzului se pot atinge valori de 8-9 grade. La primele ore ale dimineții, dar și în timpul nopții va fi ceață, iar acest lucru va duce la scăderea vizibilității. Cerul va fi variabil și nu va mai ploua. Noaptea, meteorologii anunță o minimă cuprinsă între -3 și 0 grade. Vântul va sufla slab și moderat. 

Vremea în minivacanța de Mica Unire: Prognoza meteo pentru perioada 21-24 ianuarie 2023

Vremea în Brașov vineri, 13 ianuarie 2023

Meteorologii anunță că nu va mai ploua la Brașov în cursul zilei de vineri, însă cerul va rămâne acoperit de nori. În timpul zilei este anunțată o maximă de 7 grade, iar dimineața și seara vor mai fi condiții de ceață. Noaptea, cerul va fi parțial spre predominant noros, pot să mai apară izolat ploi slabe, iar minima din termometre va coborî până în jurul valorii de -1 grad. La altitudini mari, vântul va mai prezenta unele intensificări și pot să mai apară ninsori.

Vremea în Constanța vineri, 13 ianuarie 2023

Vremea va fi în continuare închisă la Constanța și vor mai fi condiții de burniță în cursul zilei de vineri. Maxima din termometre va ajunge până la 5 grade, iar vântul va sufla slab și moderat. Noaptea, ploile se vor opri, iar cerul va fi parţial spre predominant noros, înregistrându-se o minimă de 2 grade. 

Citește și: Prognoza meteo ianuarie 2023. Cum va fi vremea în ianuarie și când sunt anunțate ninsori

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies